Stoiximan Super League

Θέλει και τους δύο

Τον τρόπο με τον οποίο θα χωρέσει τον Κώστα Μήτρογλου και τον Ραφίκ Τζεμπούρ στην επίθεση του Ολυμπιακού ψάχνει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο Αλγερινός φορ είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα, ενώ ο 24χρονος επιθετικός έχει σκοράρει ακατάπαυστα στους τελευταίους αγώνες και έχει πετύχει σημαντικά γκολ στην Ευρώπη. Ετοιμάζεται νέο συμβόλαιο για τον «Μητρογκόλ». Μετά τον αγώνα της Εθνικής οι συζητήσεις με «Τόρο» και Χολέμπας, ενώ ίσως σημειωθεί εξέλιξη με τον Τζεμπούρ.

Τον τρόπο με τον οποίο θα χωρέσει τον Κώστα Μήτρογλου και τον Ραφίκ Τζεμπούρ στην επίθεση του Ολυμπιακού ψάχνει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο Αλγερινός φορ είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα, ενώ ο 24χρονος επιθετικός έχει σκοράρει ακατάπαυστα στους τελευταίους αγώνες και έχει πετύχει σημαντικά γκολ στην Ευρώπη.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος ενδέχεται να αναγκαστεί να αλλάξει το σύστημα των Πειραιωτών σε 4-4-2.

Το προηγούμενο διάστημα είχε δοκιμάσει κατά τη διάρκεια το συγκεκριμένο επιθετικό δίδυμο σε σύστημα 4-3-3, τοποθετώντας τον Έλληνα στράικερ στα άκρα. Αυτό θα μπορούσε να γίνει με τον Τζεμπούρ, όμως εκείνος έχει καθιερωθεί στην κορυφή της επίθεσης.

Έρχεται νέο συμβόλαιο για Μήτρογλου

Με νέο συμβόλαιο ετοιμάζεται να ανταμείψει η διοίκηση του Ολυμπιακού τις πολύ καλές εμφανίσεις του Κώστα Μήτρογλου. Ο διεθνής επιθετικός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων με τις επιδόσεις του, ενώ στα υπέρ του είναι η καλή του ηλικία (24 ετών).

Από την πλευρά τους, οι διοικούντες δεν ανησυχούν για τον Έλληνα φορ, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2014 και έχει ρήτρα που αγγίζει τα 8 εκατ. ευρώ.

Παρόλα αυτά, οι Πειραιώτες δεν θέλουν να αφήσουν την τελευταία στιγμή την ανανέωση του συμβολαίου του Μήτρογλου και - όπως γράφει η SportDay- ήδη τον έχουν ενημερώσει πως θα υπογράψει νέο για περισσότερα χρόνια, ενώ θα έχει αύξηση στις ετήσιες απολαβές του.

Ο 24χρονος επιθετικός φέρεται παρακολουθείται από γερμανικές και ιταλικές ομάδες, όμως πρέπει να τα «σκάσουν» για να μπορέσουν να τον κάνουν δικό τους.

Πιο πίσω τα θέματα των τριών

Μετά τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας αναμένεται να σημειωθεί εξέλιξη στις υποθέσεις των ανανεώσεων των συμβολαίων του Τοροσίδη και του Χολέμπας. Μόνο με τον Τζεμπούρ - που τελικά έμεινε στην Ελλάδα - ενδέχεται να υπάρξει κάποια συζήτηση, αφού έχει παρατηρηθεί κοινή διάθεση για να υπογράψει. Πάντως, αν δεν γίνει κάτι αυτή την εβδομάδα, τότε δεν θα γίνει ούτε την επόμενη αφού ακολουθούν οι κρίσιμοι αγώνες με Σάλκε και ΠΑΟΚ.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x