Stoiximan Super League

Χακόμπο: «Ένα τεράστιο συγγνώμη»

Συγγνώμη από όλους (συμπαίκτες, διοίκηση, κόσμο), έσπευσε να ζητήσει ο Σανθ Χακόμπο. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ που κατευθύνθηκε έξαλλος προς τον βοηθό ενώ στη συνέχεια έκανε «γυαλιά-καρφιά» τα αποδυτήρια, δικαιολογήθηκε λέγοντας πως ζει πολύ έντονα το κάθε παιχνίδι, αλλά ταυτόχρονα δήλωσε εκνευρισμένος με την ευκολία που έδωσε πέναλτι ο διαιτητής.

Συγγνώμη από όλους (συμπαίκτες, διοίκηση, κόσμο), έσπευσε να ζητήσει ο Σανθ Χακόμπο.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ που κατευθύνθηκε έξαλλος προς τον βοηθό ενώ στη συνέχεια έκανε «γυαλιά-καρφιά» τα αποδυτήρια, δικαιολογήθηκε λέγοντας πως ζει πολύ έντονα το κάθε παιχνίδι, αλλά ταυτόχρονα δήλωσε εκνευρισμένος με την ευκολία που έδωσε πέναλτι ο διαιτητής.

«Μου έβγαλε κίτρινη κάρτα ο διαιτητής, εγώ ξέφυγα, και θέλω να ζητήσω συγνώμη. Συμβαίνουν αυτά. Η ευκολία που δίνεται πέναλτι είναι απίστευτη. Να δω αν θα τολμήσει να σφυρίξει στην Τούμπα τέτοιο πέναλτι. Ο διαιτητής είναι ανώτερος από μένα δε μπορώ να του μιλήσω. Μετά έκανα λάθος και εκνευρίστηκα με τον οποιονδήποτε μέσα στο γήπεδο» ήταν τα πρώτα λόγια του Ισπανού γκολκίπερ, ο οποίος πρόσθεσε:

«Όταν κάνω 5-6 αποκρούσεις και μετά δέχομαι μία κόκκινη κάρτα στο 85ο λεπτό δεν πρέπει να πει κάποιος πράγματα που δεν υπάρχουν. Θέλω να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη, ειδικά στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που με στηρίζουν πάρα πολύ. Θα προσπαθήσω να μην το ξανακάνω. Ζω πολύ έντονα κάθε παιχνίδι. Ελπίζω να μην το ξανακάνω. Συγνώμη από τη διοίκηση, τους συμπαίκτες μου και τους φίλους του ΠΑΟΚ» ενώ αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό από το οποίο θα απουσιάσει, σχολίασε:

«Είναι κρίμα που θα χάσω ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Αισθάνομαι πολύ λυπημένος αλλά συμβαίνουν και αυτά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x