Stoiximan Super League

«Καλύτερος και δίκαιος νικητής ο Παναθηναϊκός»

Δίκαιο νικητή χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Δώνης. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισε ότι η ομάδα είχε πολλές κακές επιλογές, ενώ πρόσθεσε πως όλα είναι θέμα ποιότητας και χρειάζεται ρεαλιστική προσέγγιση των πραγμάτων. Διαβάστε τι είπε για την αποβολή του Χακόμπο αλλά και τον Χουάν Ρότσα.

Δίκαιο νικητή χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Δώνης.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισε ότι η ομάδα είχε πολλές κακές επιλογές, ενώ πρόσθεσε πως όλα είναι θέμα ποιότητας και χρειάζεται ρεαλιστική προσέγγιση των πραγμάτων.

Διαβάστε τι είπε για την αποβολή του Χακόμπο αλλά και τον Χουάν Ρότσα.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Γιώργου Δώνη:

Για τους λόγους της ήττας:
«Θεωρώ ότι το βασικό μας πρόβλημα στο παιχνίδι πολύ κακές επιλογές. Το ματς είχε ένα γρήγορο ρυθμό που δεν μας συνέφερε με τους παίκτες που είχε ο Παναθηναϊκός από τη μέση και μπροστά. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο μέρος να αλλάξουμε τα πράγματα βάζοντας τρία χαφ στην ευθεία αλλά ο Παναθηναϊκός έβαλε ένα γρήγορο γκολ και μετά άλλαξαν τα πλάνα μας. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και νίκησε δίκαια».

Για το αν χρειάζεται μεταγραφές η ομάδα:

«Πρέπει να είσαι ρεαλιστής και να βλέπεις την πραγματικότητα. Είναι θέμα ποιότητας. Θα πρέπει να την ανεβάσουμε. Να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και να ξέρουμε από πού ξεκινάμε αυτή τη στιγμή. Ακόμη και αν κερδίζαμε σήμερα δεν θα άλλαζε κάτι. Πρέπει να αλλάξουμε πράγματα, η ποιότητα είναι αυτή που κάνει την διαφορά».

Για τον Χακόμπο;
«Μερικά πράγματα είναι ανεξήγητα και δεν υπάρχει και καμία δικαιολογία. Εκθέτει και την ομάδα και τον εαυτό του. Είναι απαράδεκτη η εικόνα και για τον εαυτό του και την ομάδα».

Για το αν υποτίμησαν τον Παναθηναϊκό:
«Δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση, ξέρουμε ποια είναι η ομάδα η οποία χτίζουμε και όσο και αν το πρωτάθλημα αυτό είναι χαμηλότερης ποιότητας δεν είναι δυνατόν να υποτιμάμαι μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Όταν αντιμετωπίζεις μια ομάδα με ποιοτικούς παίκτες πρέπει να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις».

Για το αν έχει κριθεί το πρωτάθλημα:
«Εντάξει ο ρεαλισμός είναι η πραγματικότητα και η πραγματικότητα είναι ότι ο Ολυμπιακός κερδίζει και με την δεύτερη μισή ομάδα και χωρίς να πιεστεί. Είναι δύσκολο να βρεθεί σε βάθος χρόνου ομάδα να τον κοντράρει. Σε ένα ματς μπορεί, όχι όμως σε βάθος χρόνου.

Εμείς λειτουργήσαμε πάνω στο δικό μας το πλάνο και να σταματήσουμε τους παίκτες του αντιπάλου που πάνε στο ένας, ένας. Όταν ήμασταν οργανωμένοι δεν είχαμε τόσο πρόβλημα. Όταν χάνεις την μπάλα και σε βρίσκει ανοργάνωτο ο Παναθηναϊκός είχαμε πρόβλημα. Εκεί ήταν το πρόβλημα μας και προσπαθήσαμε να το περιορίσουμε στην προπόνηση μας αλλά η προπόνηση είναι διαφορετικό πράγμα».

Για τον Ρότσα:
«Περνάνε τα χρόνια αυτό σημαίνει ότι μεγαλώνουμε και ο χρόνος σου φέρνει πράγματα που δεν τα περιμένεις. Με τον Χουάν είχαμε μια καλή πορεία και μια καλή σχέση. Στην διάρκεια του αγώνα όμως μένεις προσηλωμένος στην ομάδα σου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x