Stoiximan Super League

ΑΕΚ… για βραβεία

Η πορεία της ΑΕΚ μέχρι την Κυριακή την έκανε να μοιάζει υποψήφια για τη… λέξη που ούτε να ψιθυρίζουν δεν θέλουν στην «Ένωση» (υποβιβασμό). Η επιβλητική νίκη της όμως στη Βέροια με 4-0 και η εξαιρετική εμφάνιση που τη συνόδεψε δεν βοήθησε μόνο την ίδια να πάρει τα πάνω της. Είναι πιθανό να βοηθήσει και δυο από τους παίκτες της να αποσπάσουν τα βραβεία της 11ης αγωνιστικής στο σχετικό διαγωνισμό της NOVA και της Σούπερ Λίγκας.

Η πορεία της ΑΕΚ μέχρι την Κυριακή την έκανε να μοιάζει υποψήφια για τη… λέξη που ούτε να ψιθυρίζουν δεν θέλουν στην «Ένωση» (υποβιβασμό).

Η επιβλητική νίκη της όμως στη Βέροια με 4-0 και η εξαιρετική εμφάνιση που τη συνόδεψε δεν βοήθησε μόνο την ίδια να πάρει τα πάνω της.

Είναι πιθανό να βοηθήσει και δυο από τους παίκτες της να αποσπάσουν τα βραβεία της 11ης αγωνιστικής στο σχετικό διαγωνισμό της NOVA και της Σούπερ Λίγκας.

Ο Μιγκέλ Κορδέρο λοιπόν (που ήταν και πάλι εξαιρετικός και από ενέργειες του οποίου ξεκίνησαν τα δυο από τα τέσσερα γκολ της ΑΕΚ) είναι υποψήφιος για τον τίτλο του «MVP» της αγωνιστικής, μαζί με τον Σισοκό του Παναθηναϊκού και τον Ίλιτς του ΠΑΣ Γιάννινα.

Το όμορφο γκολ του Φούντα, δε, είναι υποψήφιο για το βραβείο «Best Goal», μαζί με αυτό του Ροτζέριο του Λεβαδειακού στο ματς με τον ΟΦΗ και εκείνο του Ζέκα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x