Stoiximan Super League

Αφού πέτυχε…

Το σχήμα που χάρισε στην ΑΕΚ τη σημαντική νίκη με 4-0 στη Βέροια ετοιμάζει και για το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ ο Έβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός τεχνικός, ωστόσο, έκανε κάποιες αλλαγές σε θέσεις και πρόσωπα. Συγχαρητήρια για τη νίκη στη Βέροια, αλλά και παρατηρήσεις. Εγκώμια για Φουρτάδο. Συνεχίστηκαν οι επαφές με τους προμηθευτές.

Το σχήμα που χάρισε στην ΑΕΚ τη σημαντική νίκη με 4-0 στη Βέροια ετοιμάζει και για το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ ο Έβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός τεχνικός, ωστόσο, έκανε κάποιες αλλαγές σε θέσεις και πρόσωπα.

Από τη στιγμή που ο Φουρτάδο ακολούθησε θεραπεία (αύριο θα κριθεί η συμμετοχή του αλλά μάλλον προλαβαίνει), τη θέση του αριστερού εξτρέμ πήρε ο Γκερέιρο, με τον Κατίδη στη θέση του επιτελικού μέσου και τον Κατσικοκέρη στην κορυφή της επίθεσης. Στις υπόλοιπες θέσεις δεν υπήρχαν αλλαγές, καθώς Κοντοές και Κουτρουμπής ήταν τα στόπερ, Βλάχος και Λαγός τα μπακ και Φέτσης-Κορδέρο τα κεντρικά χαφ. Πάντως θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί με αξιώσεις ο Γιάγκο, που εξέτισε την τιμωρία του κι επιστρέφει.

Συγχαρητήρια, αλλά και παρατηρήσεις

Ο Έβαλντ Λίνεν συνεχάρη τους παίκτες του για την εμφάνιση στη Βέροια, αλλά επισήμανε και τα λάθη που έγιναν. «Κάναμε κάποια εύκολα λάθη, ενώ σε δυο-τρεις περιπτώσεις χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και η άμυνα με το κέντρο είχαν μεγαλύτερη απόσταση από αυτή που θα έπρεπε. Επίσης μετά το 3-0 γυρίσαμε πιο πίσω, χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος. Έπρεπε να συνεχίσουμε να παίζουμε όπως μέχρι εκείνη τη στιγμή, να μη δώσουμε χώρο στον αντίπαλο», ήταν μερικές από τις επισημάνσεις του Γερμανού τεχνικού, που πάντως είχε μοίρασε περισσότερο «μπράβο» από ότι… παρατηρήσεις. Σημειώνεται, δε, πως εξήρε την αγωνιστική συμπεριφορά του Φουρτάδο. « Έκανε πολύ καλή δουλειά μέσα στο γήπεδο, ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις και βοήθησε αμυντικά», ανέφερε.

Επαφών συνέχεια

Συνεχείς επαφές με τους προμηθευτές στους οποίους χρωστά χρήματα η ΠΑΕ ΑΕΚ έκαναν σήμερα ο Ηλίας Βιντιάδης και ο Βίκτωρ Παππάς. Οι δύο άνδρες πήγαν στα Σπάτα στις 10:00 και για περίπου 4-5 ώρες συνέχισαν τις συζητήσεις με στόχο τη μείωση του χρέους της «Ένωσης» προς τρίτους. Οι συζητήσεις αυτές θα ολοκληρωθούν μέχρι την Παρασκευή και σειρά θα πάρουν εκείνες με πρώην παίκτες και μάνατζερ, που είναι και οι πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x