Stoiximan Super League

Προχωρά το «κούρεμα» στην ΑΕΚ

Κανονικά συνεχίστηκε την Πέμπτη η διαδικασία «κουρέματος» των υποχρεώσεων της ΑΕΚ. Οι συνεργάτες του Δημήτρη Βιντιάδη βρέθηκαν από το πρωί στις εγκαταστάσεις των Σπάτων και σε συνεργασία με τον Ανδρέα Δημητρέλο προχώρησαν τις συζητήσεις με τους πιστωτές. Αυτές βρίσκονται ακόμα στο επίπεδο των προμηθευτών, ωστόσο συνεχίζονται με ενθαρρυντικά μηνύματα, καθώς αρκετοί εξ αυτών δέχονται τις προσφορές που τους γίνονται, ενώ με άλλους διαπιστώνεται πρόσφορο έδαφος για διαπραγματεύσεις.

Κανονικά συνεχίστηκε την Πέμπτη η διαδικασία «κουρέματος» των υποχρεώσεων της ΑΕΚ.

Οι συνεργάτες του Δημήτρη Βιντιάδη βρέθηκαν από το πρωί στις εγκαταστάσεις των Σπάτων και σε συνεργασία με τον Ανδρέα Δημητρέλο προχώρησαν τις συζητήσεις με τους πιστωτές.

Αυτές βρίσκονται ακόμα στο επίπεδο των προμηθευτών, ωστόσο συνεχίζονται με ενθαρρυντικά μηνύματα, καθώς αρκετοί εξ αυτών δέχονται τις προσφορές που τους γίνονται, ενώ με άλλους διαπιστώνεται πρόσφορο έδαφος για διαπραγματεύσεις.

Εξακολουθώντας λοιπόν να παίζουν το «δυνατό χαρτί» της άμεσης αποπληρωμής του μεγαλύτερου μέρους κάθε οφειλής (με αντάλλαγμα την παραίτηση του πιστωτή από το υπόλοιπο) οι Ηλίας Βιντιάδης και Βίκτωρ Παππάς θα βρεθούν και αύριο στα Σπάτα για να συνεχίσουν τις συζητήσεις.

Ελπίζεται, δε, ότι ως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις με το γκρουπ των προμηθευτών και οι εκπρόσωποι των επενδυτών, μαζί με τον Ανδρέα Δημητρέλο, θα μπορέσουν να περάσουν στο -κρισιμότερο και κομβικό για το επιδιωκόμενο «κούρεμα» των οφειλών- γκρουπ των μάνατζερ, πρώην παικτών και προπονητών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x