Stoiximan Super League

Με Φούντα… όλα δεξιά

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες στη Βέροια. Ο ίδιος πέτυχε γκολάρα. Αυτή ψηφίστηκε ως η καλύτερη της 11ης αγωνιστικής. Μπορεί να πεις κανείς ότι όλα πάνε… δεξιά για τον Ταξιάρχη Φούντα. Εκεί όπου παραδέχθηκε ότι του αρέσει να παίζει ως χαφ και απ’ όπου θα συνεχίσει μαζί με τους συμπαίκτες του την προσπάθεια «να ανεβάσουμε την ΑΕΚ εκεί που αξίζει».

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες στη Βέροια.

Ο ίδιος πέτυχε γκολάρα.

Αυτή ψηφίστηκε ως η καλύτερη της 11ης αγωνιστικής.

Μπορεί να πεις κανείς ότι όλα πάνε… δεξιά για τον Ταξιάρχη Φούντα.

Εκεί όπου παραδέχθηκε ότι του αρέσει να παίζει ως χαφ και απ’ όπου θα συνεχίσει μαζί με τους συμπαίκτες του την προσπάθεια «να ανεβάσουμε την ΑΕΚ εκεί που αξίζει».

Το γκολ που σημείωσε στη Βέροια ψηφίστηκε με διαφορά το ομορφότερο στο σχετικό διαγωνισμό της NOVA και της Σούπερ Λίγκας (με ποσοστό 64,43%, έναντι 22,40% που συγκέντρωσε αυτό του Ροτζέριο και 13,17% που πήρε εκείνο του Ζέκα).

Κατά την βράβευσή του λοιπόν από τον Ανδρέα Σταματιάδη, ο Φούντας δήλωσε στο συνδρομητικό κανάλι:

Για το γκολ που πέτυχε: «Είχε κερδίσει φάουλ η Βέροια, έδιωξε ο Λαγός με κεφαλιά και έτρεξα προς τη μπάλα. Κατάλαβα ότι ο αντίπαλος θα κάνει λάθος, μπήκα μπροστά του, την πήρα και έβαλα το γκολ. Όταν είδα τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα ένιωσα χαρά για την ομάδα μου και φυσικά για τον κόσμο που τον κάναμε χαρούμενο».

Για τη νίκη της ΑΕΚ στη Βέροια: «Ήταν πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη. Μας δίνει δύναμη να προχωρήσουμε και να συνεχίσουμε τη δουλειά που κάνουμε. Εμείς βλέπουμε τα ματς ξεχωριστά. Είμαστε έτοιμοι για να δίνουμε το 1000% σε κάθε παιχνίδι, ώστε να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα».

Για το αν μπορεί να καθιερωθεί ως δεξί χαφ: «Αυτό το κρίνει ο προπονητής. Όπου με βάζει ο προπονητής εγώ θα δίνω ό, τι μπορώ για να βοηθάω την ομάδα και τον εαυτό μου. Δεξιά νιώθω άνετα και μου αρέσει, αλλά ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει».

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: «Το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας σημαίνει ότι θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας και θα πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Πλέον θέλουμε μόνο τη νίκη για να προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει, αλλά και για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο της ΑΕΚ».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x