Stoiximan Super League

Γουστάρουν Γκέκα στην ΑΕΚ

Την περίπτωση απόκτησης του Φάνη Γκέκα καλοβλέπουν στην ΑΕΚ. Ο διεθνής επιθετικός πιθανότατα θα «σπάσει» το συμβόλαιο του με τη Λεβάντε και το όνομα του είναι ψηλά στην λίστα που ετοιμάζουν στην Ένωση ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Τι γίνεται με Κατσουράνη, Πλιάτσικα, Μάντζιο και Βασιλείου.

Την περίπτωση απόκτησης του Φάνη Γκέκα καλοβλέπουν στην ΑΕΚ.

Ο διεθνής επιθετικός πιθανότατα θα «σπάσει» το συμβόλαιο του με τη Λεβάντε και το όνομα του είναι ψηλά στην λίστα που ετοιμάζουν στην Ένωση ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Τι γίνεται με Κατσουράνη, Πλιάτσικα, Μάντζιο και Βασιλείου.

Ο Έβαλντ Λίνεν θέλει έναν επιθετικό που έχει το γκολ στο αίμα του και ο Φάνης Γκέκας είναι ένας από αυτούς. Το κασέ του μπορεί να είναι για την στιγμή απλησίαστο για τα δεδομένα του «Δικεφάλου». Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο πιστεύουν όμως πως αν ολοκληρωθεί το deal με τον Βιντιάδη τότε το φλερτ με τον Γκέκα θα έχει ευτυχή κατάληξη. Ακόμα και ο ίδιος ο επιθετικός θα δει με διαφορετικό μάτι το ενδεχόμενο επαναπατρισμού.

Για την θέση του φορ έχουν ακουστεί επίσης τα ονόματα των Βαγγέλη Μάντζιου και Στέλιου Βασιλείου. Ο πρώτος έχει διαβεβαιώσει την Ένωση πως μπορεί να μείνει ελεύθερος τον Γενάρη και πως μπορεί να συμφωνήσει με 100 ή 120 χιλιάδες ευρώ. Ο Στέλιος Βασιλείου παρακολουθείται στενά και γενικά αρέσει αλλά η περίπτωση του έχει μπει για λίγο στο συρτάρι. Στη λίστα των επιθετικών είναι και αυτό του Απόστολου Βέλλιου αλλά είναι ιδιαίτερα δύσκολο να αφήσει την Έβερτον για να επιστρέψει στην ΑΕΚ.

Βέβαια, το πρόβλημα στην ΑΕΚ είναι πως και τον Γενάρη μπορεί να αποκτήσει μόνο έναν γηγενή ποδοσφαιριστή άνω των 24 ετών. Οπότε αν παραμείνουν έτσι τα πράγματα, τότε πρέπει να αποφασίσουν τι θα γίνει και με τον Κατσουράνη. Ο «Κατσούρ» κάνει γκελ στον κόσμο και γενικά είναι ένας ποδοσφαιριστής που λείπει από την Ένωση. Εδώ κάπου έρχεται να μπει το όνομα του Βασίλη Πλιάτσικα, του οποίου το συμβόλαιο με την Σάλκε τελειώνει το καλοκαίρι και έχει προταθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x