Stoiximan Super League

Συνάντηση για Σάχα, Βάργκας, Αλεξόπουλο

Συνάντηση με τον νομικό εκπρόσωπο των Σεμπάστιαν Σάχα, Φαμπιάν Βάργκας, αλλά και του Γιώργου Αλεξόπουλου, για να βρεθεί η χρυσή τομή της εξόφλησης του, θα έχει την Τετάρτη, η διοίκηση της ΑΕΚ.

Συνάντηση με τον νομικό εκπρόσωπο των Σεμπάστιαν Σάχα, Φαμπιάν Βάργκας, αλλά και του Γιώργου Αλεξόπουλου, για να βρεθεί η χρυσή τομή της εξόφλησης του, θα έχει την Τετάρτη, η διοίκηση της ΑΕΚ.

Όπως είχαμε προαναγγείλει από την αρχή της εβδομάδας, το πενθήμερο μέχρι την Παρασκευή, θα ήταν κρίσιμο, ώστε να βρεθεί μια λύση στην εξόφληση ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν κατά το πρόσφατο παρελθόν στην «Ένωση».
Μάλιστα στα ουκ ολίγα προβλήματα που έχει ν’ αντιμετωπίσει η «Ένωση», ήρθε να προστεθεί και αυτό του Γιώργου Αλεξόπουλου, που διετέλεσε και βοηθός του Νίκου Κωστένογλου και κατέθεσε προσφυγή για να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα, ύψους 64.000 ευρώ. Απ’ αυτά, τα 44.000 αντιστοιχούν σε οφειλή από την εποχή που ήταν ακόμα ποδοσφαιριστής, ενώ τα 20.000, οφείλονται από την περσινή περίοδο, όταν διετέλεσε βοηθός προπονητή στην «Ένωση». Μάλιστα, φέρεται να είναι αμετακίνητος στο ποσό και δεν δέχεται κανένα «κούρεμα».

Ο ίδιος νομικός εκπρόσωπος, έχει αναλάβει τη διαπραγμάτευση για λογαριασμό και των τριών ποδοσφαιριστών, αλλά ειδικά η περίπτωση του Σάχα, είναι αυτή που «καίει» την ΑΕΚ, τούτη τη στιγμή. Η υπόθεση του Αργεντινού πορτιέρο έχει τελεσιδικήσει και αναμένεται να συζητηθεί στις 4 Δεκεμβρίου, το ενδεχόμενο κυρώσεων στην ΠΑΕ ΑΕΚ, με αφαίρεση βαθμών, μέχρι να εξοφληθεί ο νυν άσος, της Ρασίνγκ Κλουμπ. Αυτή αναμένεται να είναι η πιο σημαντική συνάντηση που θα έχει την Τετάρτη, η διοίκηση της ΠΑΕ, μαζί με τους συνεργάτες του Δημήτρη Βιντιάδη.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο ίδιος δικηγόρος χειρίζεται και το θέμα της οφειλής που έχει η ΑΕΚ, απέναντι στην πρώτη ομάδα του Ταξιάρχη Φούντα, που είναι ο Αχελώος Νεοχωρίου, από τον οποίο αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2010, ο νεαρός άσος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x