Stoiximan Super League

Με την ΑΕΚ στην Κομοτηνή

Τους τρόπους με τους οποίους μπορούν και πάλι να βρεθούν δίπλα στην ΑΕΚ έμαθαν οι φίλοι της στη Βόρεια Ελλάδα. Όπως έγινε γνωστό από την Τετάρτη, η «Ένωση» εξασφάλισε 1.500 εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Με σημερινή ανακοίνωσή της λοιπόν, η ΠΑΕ ενημερώνει ότι αυτά θα τιμώνται 15 ευρώ, θα διατίθενται σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής, ενώ θα υπάρχει και ειδικό εκδοτήριο έξω από το Δημοτικό Στάδιο.

Τους τρόπους με τους οποίους μπορούν και πάλι να βρεθούν δίπλα στην ΑΕΚ έμαθαν οι φίλοι της στη Βόρεια Ελλάδα.

Όπως έγινε γνωστό από την Τετάρτη, η «Ένωση» εξασφάλισε 1.500 εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Με σημερινή ανακοίνωσή της λοιπόν, η ΠΑΕ ενημερώνει ότι αυτά θα τιμώνται 15 ευρώ, θα διατίθενται σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής, ενώ θα υπάρχει και ειδικό εκδοτήριο έξω από το Δημοτικό Στάδιο.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα παραλάβει για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό (Δευτέρα 10/12, 19:30) εισιτήρια που αντιστοιχούν στη Θύρα 6, η τιμή των οποίων θα είναι 15 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει ως εξής: Την Δευτέρα (ημέρα του αγώνα) από τις 11:00 έως τις 15:00 από το ξενοδοχείο ANATOLIA (διεύθυνση: Αγχιάλου 53, Κομοτηνή).

Επίσης, θα λειτουργήσει ειδικό εκδοτήριο έξω από το γήπεδο από τις 17:30 έως και την έναρξη του αγώνα για τους φιλάθλους της ομάδας μας. Υπεύθυνος διάθεσης εισιτηρίων στο ξενοδοχείο: κ. Σπήλιος Φωτόπουλος. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να μην επικοινωνούν με την διεύθυνση του ξενοδοχείου, αφού ουδεμία σχέση έχει με την διάθεση των εισιτηρίων»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x