Stoiximan Super League

Τετ-α-τετ Μπουγαΐδη με Λίνεν

Ότι ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης δεν είναι στις βασικές επιλογές του Έβαλντ Λίνεν φαινόταν και πριν τον τραυματισμό του. Η απόφαση του Γερμανού ωστόσο να τον στείλει με την ομάδα U-20 το Σάββατο στην Κομοτηνή δεν σημαίνει ότι δεν τον υπολογίζει. Κι επειδή κατάλαβε πως αυτή θα ήταν η πρώτη σκέψη του νεαρού, ο προπονητής της ΑΕΚ τον κάλεσε στο γραφείο του για να του εξηγήσει ότι πρόθεσή του είναι απλά να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ότι ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης δεν είναι στις βασικές επιλογές του Έβαλντ Λίνεν φαινόταν και πριν τον τραυματισμό του.

Η απόφαση του Γερμανού ωστόσο να τον στείλει με την ομάδα U-20 το Σάββατο στην Κομοτηνή δεν σημαίνει ότι δεν τον υπολογίζει.

Κι επειδή κατάλαβε πως αυτή θα ήταν η πρώτη σκέψη του νεαρού, ο προπονητής της ΑΕΚ τον κάλεσε στο γραφείο του για να του εξηγήσει ότι πρόθεσή του είναι απλά να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Εξάλλου, ο Λίνεν (με πρόσφατο παράδειγμα τη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα) έχει εκφράσει πολλές φορές το παράπονο ότι θα ήθελε να στέλνει περισσότερους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας με τους Νέους, ώστε να έχουν ρυθμό αγώνων.

Πόσω μάλλον όταν ο Μπουγαΐδης έχει παίξει μόλις σε πέντε τέτοιους φέτος, ενώ προέρχεται και από τραυματισμό που τον άφησε αρκετές μέρες εκτός προπονήσεων. Έτσι, ο νεαρός στόπερ θα ενσωματωθεί (μαζί με τους Παπαδημητρίου, Τσαμουρλίδη και Τσουκαλά) στην ομάδα U-20 που θα αγωνιστεί το Σάββατο με την αντίστοιχη του Πανθρακικού, ενώ τη θέση του στην αποστολή της μεγάλης ομάδας αναμένεται να πάρει και πάλι ο Τσούπρος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x