Stoiximan Super League

«Ίδιο πάθος με Ολυμπιακό»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια του Παναθηναϊκού απέναντι στην Τότεναμ παρά τον από την συνέχεια του Europa League, έμεινε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος. Μιλώντας στο site της UEFA, ο νεαρός στόπερ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι εφόσον οι «πράσινοι» δείξουν το ίδιο πάθος και δύναμη απέναντι στον Ολυμπιακό, μπορούν να πάρουν το επικείμενο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια του Παναθηναϊκού απέναντι στην Τότεναμ παρά τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Europa League, έμεινε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος.

Μιλώντας στο site της UEFA, ο νεαρός στόπερ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι εφόσον οι «πράσινοι» δείξουν το ίδιο πάθος και δύναμη απέναντι στον Ολυμπιακό, μπορούν να πάρουν το επικείμενο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.


Αναλυτικά, όσα είπε:

«Είμαι αρκετά χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και αγωνίστηκα κόντρα στην Τότεναμ. Ήρθαμε στο Λονδίνο για να κερδίσουμε, αλλά οι αντίπαλοί μας έπαιξαν καλύτερα από εμάς ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Την στιγμή που πετύχαμε το γκολ πιστέψαμε ότι θα κερδίζαμε το παιχνίδι, όμως δεχτήκαμε δεύτερο τέρμα και εκεί τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για εμάς. Νιώθω ότι σε γενικές γραμμές είχαμε ένα καλό παιχνίδι και θα μας δοθεί ένα καλό μάθημα εν όψει του ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Προσπαθήσαμε πολύ, αλλά δεν είχαμε άλλες δυνάμεις στο τέλος. Έμεινα ευχαριστημένος με τη δική μου απόδοση και με την εικόνα της ομάδας μου απέναντι σε έναν τόσο σπουδαίο σύλλογο. Δεν νομίζω πως μπορούμε να κριθούμε από ένα παιχνίδι. Έγιναν πέντε αγώνες πριν από αυτόν και θα έπρεπε να τα πάμε καλύτερα. Αν παίξουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια δύναμη, όπως με την Τότεναμ, θα κερδίσουμε τον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x