Stoiximan Super League

Ποιά ταλαιπωρία; Έχει ντέρμπι!

Παρά την ταλαιπωρία από το ταξίδι της επιστροφής και την καθυστέρηση μιας ώρας, οι παίκτες του Παναθηναϊκού με το που επέστρεψαν πήγαν στην Παιανία, καθώς ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. «Ντόπες» από τον κόσμο που ταξίδεψε μαζί με την αποστολή του «τριφυλλιού» στην ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα και αποθέωση για Ζέκα που πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ χθες κόντρα στην Τότεναμ. Μέσα ο Κουίνσι, αγωνία για τρεις

Παρά την ταλαιπωρία από το ταξίδι της επιστροφής και την καθυστέρηση μιας ώρας, οι παίκτες του Παναθηναϊκού με το που επέστρεψαν πήγαν στην Παιανία, καθώς ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. «Ντόπες» από τον κόσμο που ταξίδεψε μαζί με την αποστολή του «τριφυλλιού» στην ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα και αποθέωση για Ζέκα που πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ χθες κόντρα στην Τότεναμ.

Ικανοποίηση υπάρχει στον Παναθηναϊκό για την προσπάθεια που έγινε κόντρα στην Τότεναμ, έστω κι αν η τύχη δεν ήταν με το μέρος της ομάδας κι ήρθε ο αποκλεισμός από την συνέχεια του Europa League. Πλέον όλοι είναι συγκεντρώνονται στο επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και παρά την διαφορά στην βαθμολογία το κίνητρο για θετικό αποτέλεσμα είναι πολύ υψηλό.

Με καθυστέρηση μιας ώρας έφτασε σήμερα η αποστολή από το Λονδίνο. Στο ταξίδι οι παίκτες βρήκαν την ευκαιρία να γεμίσουν -όσο είναι δυνατό- τις μπαταρίες τους και με την επιστροφή τους στην Αθήνα, δεν έχασαν χρόνο και βρέθηκαν στην Παιανία.

Στην ίδια πτήση με του Παναθηναϊκού βρέθηκαν και οπαδοί της ομάδας που παρακολούθησαν από κοντά το παιχνίδι με την Τότεναμ. Αποθέωσαν τους παίκτες και ιδιαίτερα τον Ζέκα.

Εν πτήση συνεχίστηκε και η προετοιμασία του τεχνικού τιμ για το ντέρμπι με τον βοηθό του Ρότσα, τον Γιάννη Βονόρτα να κάνει την ανάλυση του τρόπου παιχνιδιού του Ολυμπιακού μέσω βίντεο.

Μέσα ο Κουίνσι, αγωνία για τρεις

Στη σημερινή προπόνηση στην Παιανία όσοι από τους ποδοσφαιριστές αγωνίσθηκαν με την Tότεναμ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Το ίδιο πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Σισοκό (σφίξιμο στον αριστερό δικέφαλο), Σο (χτύπημα στον έσω πλάγιο του αριστερού γόνατος) και Βύντρα (ήπιο διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική). Και οι τρεις ποδοσφαιριστές θα δοκιμάσουν να προπονηθούν κανονικά αύριο. Οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ασκήσεις με πάσες και ολοκλήρωσαν με δίτερμα. Κανονικά γυμνάστηκε ο Κουίνσι και υπολογίζεται για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x