Stoiximan Super League

Πέταξαν… όλοι στην ΑΕΚ

Με την καλύτερη δυνατή σύνθεση -δεδομένων των γνωστών απουσιών- έφυγε για την Κομοτηνή η ΑΕΚ. Πέραν του τραυματία Λαγού και του τιμωρημένου Βαλεντίνου Βλάχου, όλοι οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή που πέταξε το απόγευμα για την Αλεξανδρούπολη και βρίσκονται στη διάθεση του Έβαλντ Λίνεν για το κρίσιμο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Πανθρακικό.

Με την καλύτερη δυνατή σύνθεση -δεδομένων των γνωστών απουσιών- έφυγε για την Κομοτηνή η ΑΕΚ.

Πέραν του τραυματία Λαγού και του τιμωρημένου Βαλεντίνου Βλάχου, όλοι οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή που πέταξε το απόγευμα για την Αλεξανδρούπολη και βρίσκονται στη διάθεση του Έβαλντ Λίνεν για το κρίσιμο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Πανθρακικό.

Πέραν του Λαγού λοιπόν (που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και την Κυριακή) οι άλλοι παίκτες της ΑΕΚ προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα. Κατόπιν τους ανακοινώθηκε, δε, η αποστολή, που πέταξε το απόγευμα (17:10) για την Αλεξανδρούπολη κι από ‘κει θα κατευθυνθεί οδικώς στην Κομοτηνή.

Εκεί πάντως δεν θα βρεθεί (σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣ) ο Γροντής, ενώ κανονικά στα πλάνα του Λίνεν βρίσκεται ο Κατίδης, που επιστρέφει μετά το επεισόδιο της περασμένης εβδομάδας με τον γυμναστή της ομάδας.

Αναλυτικά η αποστολή της «Ένωσης»: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κοντοές, Γιάγκο, Κορδέρο, Κατσικοκέρης, Κατίδης, Γκερέιρο, Παυλής, Κοτσαρίδης, Ρίκκα, Σταμάτης, Φουρτάδο, Φούντας, Φέτσης, Αρκούδας, Τσούπρος, Κουρέλλας, Κουτρουμπής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x