Champions League

5ος Όμιλος: Κρίσιμη μάχη στη Μόσχα για Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ δοκιμάζεται από τη Σπαρτάκ στη Μόσχα για τον πέμπτο όμιλο, την ώρα που η Σεβίλλη έχει μάλλον εύκολο έργο απέναντι στη Μάριμπορ.

Σε έναν όμιλο που είχε ισοπαλίες στην πρεμιέρα, όλα είναι ρευστά και η σημασία της δεύτερης αγωνιστικής γίνεται ακόμη μεγαλύτερη. Η αναμέτρηση της Σπαρτάκ με τη Λίβερπουλ στη Μόσχα ξεχωρίζει. Οι δύο ομάδες ήταν οι χαμένες της πρώτης αγωνιστικής ενώ αναμετρώνται για πρώτη φορά στους ομίλους μετά το 2002, όταν οι «reds» είχαν δύο επιβλητικές νίκες (5-0 και 1-3).

Οι γηπεδούχοι μετρούν μόλις δύο νίκες στα τελευταία 17 εντός έδρας ματς στο Champions League (5 ισοπαλίες και 10 ήττες), ενώ μόλις σε ένα από τα τελευταία 18 παιχνίδια τους έχουν κρατήσει το μηδέν. Αμφίβολος για τη ρωσική ομάδα είναι ο Ολλανδός φορ Κουίνσι Πρόμες. Για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ εκτός μάχης είναι ο Λαλάνα, αλλά επανέρχεται μετά την απουσία του από τα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος λόγω τιμωρίας ο Μανέ. Η αγγλική ομάδα μετρά ένα σερί έξι αγώνων στο Champions League χωρίς νίκη, ενώ στα οκτώ τελευταία της ματς στη διοργάνωση δεν έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Σεβίλλη έχει τον τίτλο του φαβορί κόντρα στη Μάριμπορ. Η ομάδα του Εντουάρντο Μπερίσο προέρχεται από την ήττα με 2-0 από την Ατλέτικο στη Μαδρίτη, αλλά τουλάχιστον δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Για τους πρωταθλητές Σλοβενίας εκτός μάχης είναι οι Σούλερ, Βρσιτς, Σμε και αμφίβολοι ο Μίλετς και ο 22χρονος γιος του Ζλάτκο Ζάχοβιτς, Λούκα, που αγωνίζεται ως επιθετικός.

Επόμενη αγωνιστική (17/10)
Μάριμπορ-Λίβερπουλ
Σπαρτάκ Μόσχας-Σεβίλλη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x