Ιταλία

6-8 εβδομάδες εκτός ο Μουσάκιο, εξαιρετικά αμφίβολος για Ολυμπιακό!

Έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο αποκόμισε ο Ματέο Μουσάκιο στο χθεσινό παιχνίδι με τη Μπέτις, κάτι που τον καθιστά αμφίβολο για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Europa League.

Σημαντικό πρόβλημα τραυματισμού για τη Μίλαν.

Ο λόγος για τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό, Ματέο Μουσάκιο, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο του δεξιού του ποδιού και στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του χθεσινού παιχνιδιού της ομάδας του με τη Ρεάλ Μπέτις και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 6 έως 8 εβδομάδες.

Ο Αργεντινός αντικαταστάθηκε αναγκαστικά από τον Τζενάρο Γκατούζο στο 80ό λεπτό του παιχνιδιού στην Ανδαλουσία και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα, έδειξαν τραυματισμό του οπίσθιου σταυροειδούς συνδέσμου στο δεξί του γόνατο, κάτι που απαιτεί συντηρητική θεραπεία διάρκειας μεγαλύτερης του ενός μήνα.

Αυτό καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή του Μουσάκιο στο κρισιμότατο παιχνίδι της ομάδας του με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την τελευταία αγωνιστική του Europa League (13/12), που κατά πάσα πιθανότητα θα κρίνει και το ποια ομάδα θα προκριθεί από τον 6ο όμιλο της διοργάνωσης.




Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x