Stoiximan Super League

60 χρόνια Α' Εθνική: Σαν σήμερα, 10 Νοεμβρίου

Σημαντικά γεγονότα για τη σημερινή ημέρα, 10 Νοεμβρίου, παρουσιάζει η Σούπερ Λίγκα στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Ιστορική αναδρομή στη σημερινή ημέρα, 10 Νοεμβρίου, κάνει η επίσημη ιστοσελίδα της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά το κείμενο από το επίσημο σάιτ της διοργανώτριας αρχής

1974

Με υπηρεσιακό προπονητή τον Λάκη Πρόγιο, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται να χάνει από τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο 1-0 στο ημίχρονο (44’ αυτογκόλ Φουντουκίδης), αλλά στο δεύτερο μέρος με χατ τρικ του Αχιλλέα Ασλανίδη (56’ φάουλ, 60’ σουτ, 86’ σουτ) και ένα γκολ του Γκουερίνο (88’ σουτ), πετυχαίνει μεγάλη νίκη με 4-1.

2007

Ο Αστέρας Τρίπολης, αν και νέα ομάδα στη Super League, εξελίσσεται σε… «φονέα γιγάντων». Ένα μήνα μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Καταφέρνει με γκολ του Λούσο Φιλομένο να επικρατήσει με 1-0, και γίνεται η πρώτη νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία, που νικά Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό!

Μάλιστα ο κύκλος συμπληρώθηκε όταν στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου νικά και την ΑΕΚ στην Τρίπολη, κάνοντας ένα κατόρθωμα ανεπανάληπτο!

2013

Ο Ολυμπιακός με 28 και ο ΠΑΟΚ με 25 βαθμούς έχουν ήδη αποσπαστεί στη βαθμολογία και το μεταξύ τους παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είναι ένα πρόωρο ντέρμπι τίτλου. Οι «ερυθρόλευκοι» ανοίγουν το σκορ με σουτ του Μήτρογλου στο 36’. Στο δεύτερο ημίχρονο διευρύνουν το σκορ στο 4-0 (60’ σουτ Σαβιόλα, 74’ κεφαλιά Φουστέρ, 80’ σουτ Κάμπελ) και ξεφεύγουν έξι βαθμούς από τον ΠΑΟΚ.

2014

Σε ένα παραγωγικό παιχνίδι στο Περιστέρι ο Ατρόμητος επικρατεί με 4-3 του Αστέρα Τρίπολης (18’ κεφαλιά Καραμάνος, 23’ σουτ Ναπολεόνι, 44’ σουτ Ναπολεόνι, 55’ κεφαλιά Ναπολεόνι – 30’ πέναλτι Πάρα, 80’ σουτ Μπαράλες, 90’ σουτ Νίκο Φερνάντες). Ο Στέφανο Ναπολεόνι γίνεται ο πρώτος ξένος στην ιστορία του Ατρομήτου, που κάνει χατ τρικ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x