Μόνο ο Βρύζας

Λόγο σε οποιαδήποτε μελλοντική απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεχίζει να έχει ο Ζήσης Βρύζας ο οποίος και μετά τον ορισμό της νέας διοίκησης συνεχίζει να είναι ο μοναδικός άνθρωπος με δικαίωμα υπογραφής.

Έτσι διαψεύστηκαν ουσιαστικά όσοι υποστήριζαν πως η Μαρία Γκοντσάρεβα θα λάμβανε θέση διευθύνουσας συμβούλου στο νέο σχήμα.

Πάντως, ο Ιβάν Σαββίδης έχει ξεκαθαρίσει πως η διοίκηση που προέκυψε δεν θα αποτελεί το απόλυτο κέντρο αποφάσεων και ενδιαφέρον θα έχει το πώς θα λειτουργήσει η νέα κατάσταση.

Βέβαια όλα αυτά για την ώρα παραμένουν καθαρά σε θεωρητικό επίπεδο και σημασία είναι να δούμε από εδώ και στο εξής τον τρόπο που θα προχωρήσει διοικητικά ο σύλλογος, ο οποίος ετοιμάζεται και για μεταγραφική ενίσχυση, όπως προανήγγειλε και ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Δώνης.

Με βάση τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, ο Ζήσης Βρύζας και η υπογραφή του αποτελούν προαπαιτούμενα για την επίτευξη οποιασδήποτε συμφωνίας κι επομένως –μέχρι τουλάχιστον να δοκιμαστεί στην πράξη η νέα κατάσταση- κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι υποβαθμίστηκε ο ρόλος του.

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.
Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ