Stoiximan Super League

Συμφωνία με Πετρόπουλο, αλλά…

Ο Αντώνης Πετρόπουλος αναμένεται να γίνει το δεύτερο απόκτημα της ΑΕΚ μετά τον Παύλο Μητρόπουλο που ανακοινώθηκε χθες. Υπάρχουν όμως δύο προϋποθέσεις. Ποιους άλλους παίκτες βλέπει η «Ένωση».

Έτοιμος να υπογράψει στην ΑΕΚ, αλλά υπό δύο προϋποθέσεις είναι ο Αντώνης Πετρόπουλος.

Με τον 26χρονο επιθετικό υπάρχει συμφωνία για συνεργασία 1,5 έτους, αλλά για να ενεργοποιηθεί περιμένει ο παίκτης το τελευταίο του ραντεβού με τον Παναθηναϊκό. Οι πιθανότητες να ανανεώσει τη συνεργασία του με το «τριφύλλι» μοιάζουν λιγοστές και η τελική του απάντηση αναμένεται μέχρι την Πέμπτη.

Η συμφωνία της «Ένωσης» με τον Πετρόπουλο αφορά συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2014 έναντι 270.000 ευρώ, με τον παίκτη να εισπράττει ως προκαταβολή 30.000 ευρώ.

Στο μεταξύ, κάποιες πηγές θέλουν την ΑΕΚ να επιδιώκει συμφωνία και με τον Βαγγέλη Μάντζιο, προκειμένου μετά να αποφασίσει ο Έβαλντ Λίνεν αν θα προτιμήσει αυτόν από τον Πετρόπουλο. Άλλωστε δεν υπάρχει δυνατότητα για απόκτηση παρά μόνο ενός παίκτη άνω των 24 ετών.

Έπεται συνέχεια

Ο Έβαλντ Λίνεν θέλει κι άλλες τουλάχιστον δύο μεταγραφές, με προτεραιότητα την ενίσχυση στη θέση του αριστερού μπακ και του εξτρέμ. Για τη δεύτερη υποψήφιος είναι ο 21χρονος Άρης Σοϊλέδης, που ανήκει στη Δόξα Δράμας και δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι. Μία ακόμη λύση μεσοεπιθετικού είναι ο 21χρονος Γιώργος Νικλητσιώτης του ΠΑΣ. Επίσης αναμένεται να δοκιμαστεί ο 24χρονος Βασίλης Βαλλιάνος, που έχει περάσει από τις ακαδημίες της ΑΕΚ και τώρα αγωνίζεται με τη Λούμπεκ στην τέταρτη κατηγορία της Γερμανίας.

Σε ό,τι αφορά στα σενάρια για τον Ανδρέα Τάτο, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός θα απασχολήσει μόνο σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Περίπτωση να αποκτηθεί δανεικός δεν υπάρχει λόγω πιθανών αντιδράσεων από τον κόσμο. Για τον ίδιο λόγο δεν προχωρά και του Γιάννη Φετφατζίδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x