Stoiximan Super League

Φουρτάδο… στον πάγο

Στέρεψε η υπομονή του Έβαλντ Λίνεν για τον Εμίλιο Φουρτάδο. Εκτός βασικών πλάνων της ΑΕΚ τίθεται μέχρι νεωτέρας ο φορ από το Πράσινο Ακρωτήρι.

Η υπομονή (και) του Έβαλντ Λίνεν στέρεψε για τον Εμίλιο Φουρτάδο. Ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει απογοητεύσει τον προπονητή της ΑΕΚ όχι μόνο με τις εμφανίσεις του, αλλά και με τη νοοτροπία του μέσα στα παιχνίδια.

Έτσι, πληροφορίες αναφέρουν ότι αποφάσισε να τον αφήσει μέχρι νεωτέρας εκτός των βασικών του πλάνων δίνοντας περισσότερες ευκαιρίες στους Σταματή και Κατσικοκέρη.

Ο 29χρονος άσος έχει πετύχει σε 12 εμφανίσεις μόλις 1 γκολ με μόνο 8 τελικές προσπάθειες. Δεν έχει καμία ασίστ, ενώ είναι επιρρεπής στα λάθη και δεν βοηθά ιδιαίτερα ανασταλτικά. Όλα αυτά οδηγούν τον Γερμανό τεχνικό να βάλει στον πάγο τον έναν από τους τρεις ξένους της ομάδας.

Μάλλον, δε, η περιθωριοποίηση του Φουρτάδο δεν θα είναι η μοναδική, καθώς υπάρχουν αρκετοί ακόμη παίκτες που δεν έχουν αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που έχουν πάρει και έχουν δυσαρεστήσει τον Έβαλντ Λίνεν με την παρουσία τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x