Stoiximan Super League

Με απουσίες στη ρεβάνς η ΑΕΚ

Χωρίς τέσσερις βασικούς παίκτες θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στη ρεβάνς του 0-0 με την Καβάλα για τους «32» του Κυπέλλου την ερχόμενη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ.

Δεν φτάνουν στην ΑΕΚ όλα τα υπόλοιπα προβλήματα, οδηγείται στη ρεβάνς Κυπέλλου της Πέμπτης (20:00) με την Καβάλα έχοντας πολλές απουσίες.

Σίγουρα εκτός πλάνων είναι οι Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο και Γιώργος Κατίδης, που έκαναν φυσιοθεραπεία στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, όπως και ο Γιάγκο Φερνάντες που έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Απίθανο είναι να χρησιμοποιηθεί και ο Γιάννης Κοντοές, που πέρα από την προσφυγή που κατέθεσε διεκδικώντας την ελευθερία του, περιορίστηκε σήμερα σε ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι για τη ρεβάνς του 0-0, συμπεριλαμβανομένου και του Παναγιώτης Λαγού που γυμνάστηκε για δεύτερη συνεχή μέρα χωρίς προβλήματα. Με την ΑΕΚ προπονήθηκε για πρώτη φορά και π Παύλος Μητρόπουλος, που όμως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής πριν το 2013.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται το απόγευμα της Τετάρτης με προπόνηση στις 17:00 κι εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή. Σημειώνεται πως αν η ΑΕΚ προκριθεί, στους «16» αναμετράται με το νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός-Παναχαϊκή (πρώτο ματς στο «Καραϊσκάκη», 2-0).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x