Ούτε τα πολλά εξωαγωνιστικά προβλήματα, ούτε η δυσχερής βαθμολογική θέση της ΑΕΚ φοβίζουν τον Παύλο Μητρόπουλος. Ο 22χρονος μέσος δήλωσε αποφασισμένος να βοηθήσει την ΑΕΚ να παραμείνει «εκεί που ανήκει» μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ζω ένα όνειρο. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να μείνει στη Σούπερ Λίγκα και να παραμείνω και μετά το τέλος της σεζόν», πρόσθεσε το πρώτο απόκτημα της ομάδας στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Αναλυτικά, ο Παύλος Μητρόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Εκ της διευθύνσεως» και τον Γιώργο Χελάκη για:

-τις πρώτες του εντυπώσεις από την ΑΕΚ: «Έκανα την πρώτη μου προπόνηση με την ΑΕΚ και κατάλαβα πόσο μεγάλο είναι το μέγεθος αυτής της ομάδας και πόσο μεγάλο βήμα είναι στην καριέρα μου. Όταν ξεκινάς πάντα αποτελεί όνειρο να παίξεις σε μία μεγάλη ομάδα. Τώρα εγώ ζω το όνειρο αυτό».

-το αν τον ανησυχούν τα προβλήματα της ΑΕΚ: «Δεν με φοβίζει τίποτα. Πιστεύω πως μπορώ να βοηθήσω εγώ την ΑΕΚ και μετά η ΑΕΚ να βοηθήσει εμένα. Είμαι έτοιμος να τη βοηθήσω για να μείνει εκεί που ανήκει».

-τις φήμες για κακό κλίμα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ: «Πολλά λέγονται και γράφονται. Εγώ πήγα σήμερα στην προπόνηση και όλοι με αγκάλιασαν. Είδα μια ομάδα που πραγματικά οι παίκτες ξέρουν καλά σε ποια ομάδα παίζουν. Στο δεύτερο γύρο θα πρέπει να γίνει μεγάλη προσπάθεια για να κάνουμε ένα σερί καλών αποτελεσμάτων».

-την αγωνιστική του ετοιμότητα: «Στα πρώτα έξι ματς του Παναιτωλικού έπαιζα κανονικά, μετά δημιουργήθηκε ένα επεισόδιο και έμεινα εκτός, αλλά δεν άφησα τον εαυτό μου. Έκανα κανονικά προπόνηση. Μου λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός, αλλά θα τον βρω άμεσα. Η διακοπή μέχρι τις 5 Ιανουαρίου θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ ταχύτερα και να μάθω τους συμπαίκτες μου».

-τα σχέδιά του για το μέλλον: «Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα έχει η παραμονή της ΑΕΚ. Το καλοκαίρι, εφόσον όλα πάνε καλά, εύχομαι να συνεχίσω στην ΑΕΚ».

TAGS: A.E.K.