Stoiximan Super League

Επαγγελματίες… με το ζόρι στην ΑΕΚ

Τους έχει κάνει ήδη αρκετές παρατηρήσεις για τον επαγγελματισμό που (δεν) δείχνουν. Γι’ αυτό και ο Έβαλντ Λίνεν δεν θ’ αφήσει… ανέμελους τους παίκτες της ΑΕΚ στη χριστουγεννιάτικη άδεια τους.

Μετά τη σημερινή προπόνηση λοιπόν, ο Γερμανός μοίρασε στους «κιτρινόμαυρους» το πρόγραμμα που θα πρέπει ν’ ακολουθήσουν κατά τη διάρκεια της πενθήμερης απουσίας τους από τα Σπάτα.

Σύμφωνα με αυτό, οι παίκτες της ΑΕΚ δεν θα μένουν ανενεργοί μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με την Καβάλα, αλλά θα πρέπει να αφιερώνουν πάνω από μια ώρα καθημερινά στις αερόβιες ασκήσεις που θα τους συσταθούν.

Άλλωστε είναι γνωστό, όπως τους είπε ο Λίνεν, ότι η ομάδα αντιμετωπίζει πρόβλημα στη φυσική κατάσταση (κάτι που χαρακτήρισε συνέπεια και της λανθασμένης επιλογής να παίξει γρήγορα και πολλά φιλικά το καλοκαίρι).

Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, τους εξήγησε ότι θα πρέπει να το βελτιώσουν ενόψει του δεύτερου γύρου (εξάλλου αμέσως μετά τη διακοπή υπάρχει δύσκολο παιχνίδι με τον Αστέρα) και γι’ αυτό θέλει να διαπιστώσει στα εργομετρικά που θα γίνουν μετά την επιστροφή τους στις προπονήσεις ότι τήρησαν απόλυτα το πρόγραμμα που τους έδωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x