Stoiximan Super League

Πλησιάζει ο Πετρόπουλος

Όχι μόνο μεταφορικά, αλλά και… κυριολεκτικά πλησίασαν ΑΕΚ και Αντώνης Πετρόπουλος. Οι δυο πλευρές συναντήθηκαν, σφράγισαν τη συμφωνία τους κι εκτός απροόπτου ο Έλληνας φορ θα βάλει τα κιτρινόμαυρα.

Μετά την πρόταση που κατατέθηκε στον Έλληνα επιθετικό (και την όλο και πιο διαφαινόμενη επιθυμία του Παναθηναϊκού να μην του καταθέσει πρόταση ανανέωσης) ο Πετρόπουλος διαβεβαίωσε τους ανθρώπους της «Ένωσης» ότι εκείνη είναι η πρώτη του επιλογή από την Ελλάδα.

Διότι την πόρτα του χτύπησαν κι άλλες ομάδες, ενώ ενδιαφέρον υπήρχε και από το εξωτερικό.

Ωστόσο ο τρόπος που τον προσέγγισε η ΑΕΚ (προσφέροντάς του συμβόλαιο 1,5 χρόνου έναντι 270.000 ευρώ με προκαταβολή 30.000), αλλά και η προοπτική να συνεχίσει σε μια μεγάλη ομάδα κέρδισε από την αρχή τον Πετρόπουλο.

Αφού αυτό επιβεβαιώθηκε λοιπόν και στη συνάντηση που είχαν απόψε οι Δημητρέλος, Λίνεν και Μπρουσιανός με τον ίδιο τον παίκτη και τον μάνατζέρ του, οι δυο πλευρές σφράγισαν προφορικά τη συμφωνία τους.

Έτσι, αμέσως μόλις μείνει και τυπικά ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, ο Πετρόπουλος αναμένεται να γίνει και τυπικά το δεύτερο απόκτημα της ΑΕΚ για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου μετά τον Παύλο Μητρόπουλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x