Stoiximan Super League

Στα Σπάτα Κιντής-Αδαμίδης!

Μια συνάντηση που -αν κι ενδιαφέρουσα- θα φάνταζε απίθανη κατάφεραν οι καταληψίες οπαδοί της ΑΕΚ. Τα μέλη της ORIGINAL υποδέχθηκαν τον Σταύρο Αδαμίδη, βάζοντας απέναντί του και τον Γιώργο Κιντή.

Εξαρχής στόχος της μεγαλύτερης οργάνωσης οπαδών της ΑΕΚ ήταν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι αυτούς που είχαν ενεργό διοικητικό ρόλο τα τελευταία χρόνια στην ομάδα. Ή έστω όσους απ’ αυτούς θα ήταν δυνατό.

Το απόγευμα της Τρίτης λοιπόν κατάφεραν μια συνύπαρξη απ’ αυτές που θα έμοιαζαν αδύνατες: Του Σταύρου Αδαμίδη με τον Γιώργο Κιντή.

Έτσι, λίγο καιρό μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο τελευταίος εναντίον της «Empire» (ζητώντας εξηγήσεις για το πού χάθηκαν 5 εκατ. ευρώ που απουσίαζαν από τους ισολογισμούς της) και παρά την ανοιχτή κόντρα του με τον Δημήτρη Χατζηχρήστο, αποδέχθηκε την πρόσκληση της ORIGINAL να βρεθεί στα Σπάτα. Δεδομένου λοιπόν ότι το ίδιο είχε κάνει από χθες ο Αδαμίδης, οι δυο άντρες πήγαν στις εγκαταστάσεις για να συνομιλήσουν με τους οπαδούς.

Τα αποτελέσματα της κουβέντας τους, δε, αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και είναι βέβαιο ότι θα περιστραφεί γύρω από την περίοδο της διοίκησης Αδαμίδη -όταν παρόλο που εισέρρευσαν 17 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ, έμειναν απλήρωτες κρίσιμες υποχρεώσεις της, με αποτέλεσμα τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και πολλά άλλα από τα δεινά που συνεχίζουν να την ταλαιπωρούν σήμερα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x