Stoiximan Super League

Προχωράει το «διαζύγιο»

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει για την ΑΕΚ μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων ο Εμίλιο Φουρτάδο. Δεν θα είναι, όμως, ο μοναδικός που θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Την πόρτα της εξόδου από την ΑΕΚ είναι πιθανό να περάσει σύντομα ο Εμίλιο Φουρτάδο.

Ο 29χρονος επιθετικός, με μοναδική εξαίρεση τον αγώνα με τη Βέροια, δεν επιβεβαίωσε τις προσδοκίες που υπήρχαν στο πρόσωπό του και τα γκολ που περίμεναν στην Ένωση.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο επικρατεί προβληματισμός για τις επιδόσεις του εδώ και καιρό, ενώ ο Έβαλντ Λίνεν δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος με την προσπάθειά του.

Έτσι είναι πιθανό να έρθει το «διαζύγιο» με τον φορ από το Πράσινο Ακρωτήρι, ενώ σε αυτό συνηγορεί και διαφαινόμενη απόκτηση του απόκτηση του Αντώνη Πετρόπουλου.

Ωστόσο, και ο ίδιος ο Αφρικανός επιθυμεί να αποχωρήσει και αυτό φάνηκε πρόσφατα στα αποδυτήρια του «Δικεφάλου», όταν είχε εκφράσει το παράπονο ότι δεν έχει τη βοήθεια που θα ήθελε από την υπόλοιπη ομάδα.

Επίσης, είναι απογοητευμένος και με το οικονομικό, αφού μέχρι στιγμής φέρεται να έχει εισπράξει λιγότερα από 1.000 ευρώ! Όλα δείχνουν ότι μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων θα έρθει το κοινή συναίνεση «διαζύγιο» των δύο πλευρών.

Πάντως, ο Φουρτάδο δεν είναι ο μοναδικός που αναμένεται να αποχωρήσει, αφού υπάρχουν και άλλοι παίκτες που δεν κάνουν στον Λίνεν και έτσι θα «αραιώσει» περισσότερο το ήδη αδύναμο ρόστερ της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x