Γενικά

Θυμήθηκε τις μολότοφ ο Σκόκο

Πέρασε τρία χρόνια στην Ελλάδα και την ΑΕΚ. Και πέρασε ωραία, όπως είπε. Ωστόσο, ο Νάτσο Σκόκο θυμήθηκε και ένα δυσάρεστο γεγονός από το πέρασμά του στην «Ένωση», την επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του.

Είναι το πρόσωπο της χρονιάς στην Αργεντινή. Κι όχι άδικα με ό, τι κατάφερε με την φανέλα της Νιούελς Ολντ Μπόις. Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε με 13 γκολ, έστω και σε ισοπαλία. Επιπλέον κατάφερε να βρεθεί και στην εθνική της χώρας του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο «υδραυλικός», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ονειρεμένο 2012, από τη στιγμή που επαναπατρίστηκε, καθώς και στα χρόνια που πέρασε στην χώρα μας για λογαριασμό της ΑΕΚ, φέρνοντας εκ νέου στο μυαλό του την επίθεση με μολότοφ που είχε δεχθεί στο σπίτι του.

«Το 2012 μου αφήνει μια πολύ θετική γεύση, είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στο σπίτι μου και ευχαριστιέμαι να παίζω ποδόσφαιρο ξανά, είμαι πολύ χαρούμενος εδώ», εκφράζοντας ξεκάθαρα το πόσο ευτυχισμένος είναι αυτή την περίοδο.

«Στην Ελλάδα πέρασα όμορφες στιγμές, αλλά και εκεί υπήρξαν δυσκολίες, μετά από ένα ματς για παράδειγμα μου είχαν πετάξει μολότοφ κάποιοι ανεγκέφαλοι οπαδοί, αλλά δεν έγινε τίποτα, στο επόμενο ματς με χειροκρότησαν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σκόκο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x