Stoiximan Super League

«Παλεύονται» Γιάγκο και Κορδέρο

Στις περισσότερο… διαχειρίσιμες κατατάσσουν τις περιπτώσεις των Γιάγκο-Κορδέρο στην ΑΕΚ. Οι παίκτες είναι όντως στα όρια τους, αλλά τα χρήματα για ν’ αποφευχθεί κίνδυνος προσφυγής τους δεν είναι πολλά

Όπως συμβαίνει με τη συντριπτική πλειοψηφία των παικτών της «Ένωσης», οι αντοχές των Γιάγκο και Κορδέρο αρχίζουν να εξαντλούνται.

Πράγμα ακόμα πιο φυσιολογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι είναι ξένοι και δεν είναι το ίδιο… μαθημένοι σε ανάλογες «κακουχίες».

Παρόλο λοιπόν που οι δύσκολες συνθήκες δεν έχουν επηρεάσει την απόδοσή ή τη συμπεριφορά τους (αμφότεροι είναι υποδείγματα επαγγελματισμού) είναι αλήθεια πως εξέφρασαν την πρόθεση στη διοίκηση -εφόσον δεν αλλάξει κάτι προσεχώς- να κινηθούν κι εκείνοι νομικά για τα χρήματά τους.

Μια κίνηση που εξελήφθη με κατανόηση από την ΠΑΕ (πώς θα μπορούσε άλλωστε να γίνει διαφορετικά) αλλά και η οποία δεν την «αγχώνει» όσο άλλες. Κι αυτό διότι τα ποσά που φέρονται να οφείλονται στον Πορτογάλο και τον Ισπανό δεν είναι μεγάλα και με κάποιες μικρές «ενέσεις» θεωρούν ότι θα μπορέσουν να παρατείνουν λίγο ακόμα την υπομονή τους.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x