Stoiximan Super League

Στα Σπάτα ο Μαύρος

Έκανε λάθη. Έκανε ό,τι μπορούσε -κι ας μην αποδεικνύεται αρκετό. Δεν έκανε ποτέ όμως… το παγώνι. Ως ένας απ’ τους λίγους που αγχώνονται για την κατάντια της ΑΕΚ, ο Θωμάς Μαύρος ανέβηκε στα Σπάτα.

Στο προηγούμενο προσκλητήριο που έκανε η ORIGINAL -εκείνο που αφορούσε όσους είχαν ρόλο τα περασμένα χρόνια στις διοικήσεις της ΑΕΚ- το όνομά του δεν συμπεριλαμβανόταν.

Εξάλλου (με τα όποια λάθη, παραλείψεις και αστοχίες του) ο Θωμάς Μαύρος δεν μπορεί να συμπεριληφθεί σ’ εκείνους που ευθύνονται για την οικονομική κατάντια της ΑΕΚ.

Συμπεριλαμβάνεται σίγουρα όμως σ’ εκείνους που πονάνε γι’ αυτό. Έτσι, ο πρώην πρόεδρος της «Ένωσης» (συνοδευόμενος από τον Κώστα Νεστορίδη) έγινε ο μόνος που συγκινήθηκε από το κάλεσμα των καταληψιών οπαδών και έδωσε το «παρών» στα Σπάτα.

Πέραν των αναφορών, δε, στην κατάσταση του συλλόγου και το πώς έφτασε εκεί, ο Μαύρος συζήτησε με τους οπαδούς και τις λύσεις που μπορούν να επιδιωχθούν για να βγει απ’ το αδιέξοδο, αλλά και το πώς αυτές θα δρομολογηθούν τις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x