Stoiximan Super League

«Απλά ένας ακόμα στη λίστα μας»

Παρά την έντονη φημολογία περί συμφωνίας του Ατρομήτου με τον Νίκο Αναστάπουλο, στην ομάδα του Περιστερίου το αρνούνται, λέγοντας ότι είναι μόνο ένας ακόμα τεχνικός στη λίστα τους.

Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία περί συμφωνίας του Αναστόπουλου με τον Ατρόμητο, μετά την ξαφνική παραίτησή του απο την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ.

Ωστόσο, απο τον σύλλογο του Περιστερίου δεν προκύπτει κάτι τέτοιο και κύκλοι της ομάδας βάζουν... φρένο στα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες.

Μάλιστα αυτό που έχει διαρρεύσει από τον Ατρόμητο είναι ότι τόσο ο πρόεδρος της ομάδας, όσο και ο σύλλογος έχουν αρχές και δεν θα πλησίαζαν προπονητή που έχει συμβόλαιο.

Ωστόσο, απο την στιγμή που έχει μείνει ελεύθερος, μπαίνει αυτόματα στη λίστα με τα ονόματα τεχνικών για τον πάγκο του Ατρομήτου.

Αναλυτικά τα όσα λέγονται από την πλευρά του συλλόγου:

«Δεν είναι στις αρχές του Σπανού και του Ατρομήτου να συζητά επαγγελματικά με ανθρώπους που δεσμεύονται με συμβόλαια. Δεν υπάρχει καμία απολύτως σύνδεση της αποχώρησης του Αναστόπουλου από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ με δική μας επαφή μαζί του για να αναλάβει τον Ατρόμητο. Το μόνο που ισχύει είναι ότι από τη στιγμή που πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος, προστίθεται στην ατζέντα μας. Εξετάζουμε τα δεδομένα και σύντομα θα πάρουμε τις αποφάσεις μας, καθώς η ομάδα πρέπει να έχει προπονητή μέχρι τη Δευτέρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x