Stoiximan Super League

Δεν δίνουν παράταση!

Να μην δοθεί η παράταση που ζήτησε ο πρίγκιπας Φεϊζάλ αποφάσισε το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός! «Ποτέ δεν μας έπεισαν ότι η πρόταση είναι σοβαρή. Το mail δεν εξηγούσε τίποτα», τόνισε Χρ. Παναγόπουλος.

Μας… τελείωσε ο πρίγκιπας! Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να μην δώσει την παράταση που ζήτησε η πλευρά του πρίγκιπα Φεϊζάλ για να καταθέσει τα 28 εκατ. ευρώ βάζοντας τέλος σε μια «περιπέτεια» η οποία κράτησε περισσότερο από 16 μήνες.

Την είδηση την έκανε γνωστή και ο Χρήστος Παναγόπουλος σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος της συνεδρίασης…

«Το ΔΣ αποφάσισε να μην γίνει η ΑΜΚ των 28 εκατ. και να μην δοθεί παράταση άλλων ημερών στον πρίγκιπά. Το ποσό δεν κατεβλήθη σήμερα και πλέον προχωράμε όπως είχαμε σχεδιάσει», ανέφερε ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου και συνέχισε:

«Όλες οι κινήσεις των προηγούμενων ημερών δεν μας έπειθαν ότι η πρόταση είναι σοβαρή. Δώσαμε κάθε δικαίωμα για να καταβληθούν τα χρήματα. Η περιπέτεια των τελευταίων 15 ημερών τελείωσε», ανέφερε και κατέληξε σχολιάζοντας για το e-mail που δέχθηκε η ΠΑΕ…

«Ήταν ένα ξερό mail το οποίο δεν εξηγούσε λόγους και απλώς έλεγε ότι θέλει παράταση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x