Stoiximan Super League

Ενοχλήθηκαν οι παίκτες της ΑΕΚ

Δεν ενθουσιάστηκαν ακριβώς οι παίκτες της ΑΕΚ από τη σημερινή ομιλία των Ανδρέα Δημητρέλου και Ηλία Μπρουσιανού.

Ενόψει και του κρίσιμου παιχνιδιού με την Ξάνθη, οι Ανδρέας Δημητρέλος και Ηλίας Μπρουσιανός της «Ένωσης» πήγαν στ’ αποδυτήρια με σκοπό να δείξουν στους ποδοσφαιριστές ότι δεν τους έχουν… γραμμένους και ότι αξίζει να κάνουν λίγο καιρό ακόμα υπομονή έως ότου τελειώσει το θέμα Βιντιάδη.

Πέρα από το ότι εισέπραξαν για μια ακόμα φορά υποσχέσεις ωστόσο (για το πότε θα πληρωθούν) οι «κιτρινόμαυροι» ενοχλήθηκαν και για έναν ακόμα λόγο. Το γεγονός ότι η υπόθεση των επενδυτών -ούτε λίγο, ούτε πολύ- συνδέθηκε με τα αποτελέσματα των προσεχών παιχνιδιών.

Κι αυτό διότι -έπειτα από ερώτηση του Κωνσταντόπουλου- ο Δημητρέλος τόνισε ότι ο Βιντιάδης έχει βρει τα 13 από τα 17 εκατ. ευρώ που κρίνει ότι χρειάζεται για να επενδύσει στην ΠΑΕ. Δεν έκρυψε ωστόσο ότι το αν θα μπει στην ΑΕΚ θα επηρεαστεί (και) από την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Άλλωστε, ο πρόεδρος της «Ένωσης» τόνισε ότι ακόμα και η προσπάθεια ταμειακής διευκόλυνσης θα είναι ευκολότερη αν η ομάδα έχει ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις -μιας και θα μπορεί να εκχωρήσει τηλεοπτικά δικαιώματα από την επόμενη σεζόν.

Όλα αυτά πάντως δεν ήχησαν καλά στ’ αυτιά των παικτών, που θεώρησαν ότι φορτώνεται επιπλέον άγχος μια δεδομένα άπειρη ομάδα, ενώ της μεταφέρεται και μερίδιο ευθύνης σε περίπτωση που δεν προχωρήσει το θέμα του επενδυτή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x