Stoiximan Super League

Τα πρώτα λεφτά του Βιντιάδη

«Ψιλά» μεν, καλοδεχούμενα δε… Τα πρώτα χρήματα του Δημήτρη Βιντιάδη δεν θα καλύψουν τίποτα παραπάνω από λειτουργικά έξοδα της ΑΕΚ, αλλά ελπίζεται πως θα είναι προάγγελος ταμειακής διευκόλυνσης.

Έστω κι έπειτα από τόσους μήνες, έστω κι αν θα πρόκειται για «ψιλά», η πρώτη οικονομική ένεση του Δημήτρη Βιντιάδη στην ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή. Ή τουλάχιστον έτσι διαρρέεται από την ΠΑΕ.

Το σημαντικό ωστόσο δεν είναι το ύψος του ποσού που θα βάλει ο επίδοξος επενδυτής. Άλλωστε αυτό δεν θα επαρκεί για τίποτα παραπάνω από το να εξυπηρετηθούν λειτουργικά έξοδα της ΠΑΕ (συν αυτά που θα απαιτηθούν για το παιχνίδι με την Ξάνθη).

Το ενθαρρυντικό -αν μπορεί να βρεθεί κάτι τέτοιο- είναι η δέσμευση που φέρεται να έχει αποσπάσει ο Ανδρέας Δημητρέλος πως μετά την επιστροφή του Βιντιάδη από το εξωτερικό (μετά την προσεχή Δευτέρα) θα βάλει επιπλέον χρήματα με τη μορφή ταμειακής διευκόλυνσης στην ομάδα.

Χρήματα που θα διατεθούν ωστόσο αποκλειστικά για να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές και που αποτέλεσαν το υπόβαθρο που πάτησε σήμερα ο πρόεδρος της ΑΕΚ, όταν δεσμεύτηκε στην ομιλία του προς τους παίκτες ότι θα δουν… κάποια κίνηση στους λογαριασμούς τους από βδομάδα.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x