Stoiximan Super League

Πετρόπουλος: «Θα έρθουν κι άλλες νίκες»

Αισιόδοξος πως η νίκη επί της Ξάνθης (1-0) θα ανοίξει το δρόμο και σε άλλες επιτυχίες για την ΑΕΚ δήλωσε μετά το ματς ο Αντώνης Πετρόπουλος.

Η ΑΕΚ πήρε σπουδαίο «τρίποντο» κόντρα στην Ξάνθη χάρη σε ένα γκολ του Πετρόπουλου και ο επιθετικός του «Δικεφάλου» μιλώντας μετά το παιχνίδι αφιέρωσε το τέρμα που σημείωσε στον κόσμο, την οικογένειά του και σ’ εκείνους που τον στηρίζουν.

Παράλληλα, τόνισε ότι κάθε ματς από εδώ κι εμπρός θα έχει χαρακτήρα τελικού για την «Ένωση».

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντώνης Πετρόπουλος

«Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να βάλω το γκολ. Είναι όλοι τους καλοί παίκτες και προσπάθησαν πολύ. Πήραμε μια σημαντική νίκη σήμερα και πιστεύω πως θα έρθουν κι άλλες, ώστε να ξεφύγουμε από τη θέση που βρισκόμαστε. Κάθε ματς από εδώ και πέρα είναι τελικός. Το ζητούμενο είναι να αποκτήσουμε διάρκεια.

Σήμερα ματώσαμε για να πάρουμε τη νίκη και έτσι πρέπει να κάνουμε. Δεν έχει σημασία ποιος θα βάζει τα γκολ, αλλά να προσπαθήσουμε όλοι μαζί. Τα παιδιά που είναι στα Σπάτα μας βοηθούν όσο μπορούνε και πρέπει όλοι μαζί να παλέψουμε. Στο ποδόσφαιρο όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται. Η φάση που έβαλα το γκολ ήταν πιο δύσκολη από αυτή που έχασα. Όμως το σημαντικό είναι πως καταφέραμε να βάλουμε το γκολ και να κερδίσουμε. Το γκολ το αφιερώνω στον κόσμο, στην οικογένειά μου και στους ανθρώπους που με στηρίζουν»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x