Stoiximan Super League

Κοντοέ μεν, αλλά…

Ο Γιάννης Κοντοές αποφάσισε την Τετάρτη πως θέλει να επιστρέψει στις προπονήσεις της ΑΕΚ. Το αν θα επιστρέψει και στους αγώνες ωστόσο δεν είναι εύκολη απόφαση για τον Έβαλντ Λίνεν.

Πιο περίπλοκη απ’ όσο θα ήθελε ο Έβαλντ Λίνεν αποδεικνύεται η επιστροφή του Γιάννη Κοντοέ στα πλάνα του. Οι πιέσεις του Γερμανού χαλάρωσαν τη σκληρή στάση που δήλωνε διατεθειμένη να κρατήσει η διοίκηση απέναντι στον παίκτη.

Έτσι, φτάσαμε στο σημείο εκείνος να προπονηθεί σαν να μη συμβαίνει τίποτα την Τετάρτη και μετά τη συνάντησή του με τον Ανδρέα Δημητρέλο να δηλώνει έτοιμος να παίξει στο παιχνίδι με τον Άρη.

Αυτό όμως κάθε άλλο παρά βέβαιο πρέπει να θεωρείται. Όχι μόνο επειδή υπάρχουν δικαιολογημένες αντιδράσεις από φιλάθλους και διοικητικά στελέχη (για το πώς γίνεται να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας ένας παίκτης που δεν έχει αποσύρει την προσφυγή του). Αλλά κι επειδή ο ίδιος λόγος μπορεί να διαταράξει τις λεπτές ισορροπίες στ’ αποδυτήρια.

Γι’ αυτό τον λόγο, εξάλλου, ο Λίνεν συναντήθηκε πριν την προπόνηση της Πέμπτης με τους αρχηγούς (Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Γκερέιρο, Ρίκκα, Πετρόπουλος) και τους ρώτησε τη δική τους γνώμη για το θέμα. Τους άκουσε λοιπόν να παραδέχονται ότι όντως είναι επικίνδυνο για την ηρεμία της ομάδας να ενσωματωθεί σε αυτή ένας παίκτης του οποίου η προσφυγή ακόμα εκκρεμεί.

Και παρόλο που του τόνισαν ότι η απόφαση είναι δική του, εξέφρασαν τη γνώμη πως θα ήταν καλύτερο να μιλήσει με τον Κοντοέ και να τον πείσει ν’ αποσύρει την προσφυγή πριν τον συμπεριλάβει στην αποστολή. Χωρίς να διευκρινίζεται, λοιπόν, προς το παρόν αν μια τέτοια συζήτηση με τον Κοντοέ είναι στις προθέσεις του Λίνεν, εκείνη με τους αρχηγούς προφανώς και ελήφθη σοβαρά υπόψη, μιας και στη δοκιμή για το παιχνίδι με τον Άρη ο Γερμανός συμπεριέλαβε τον Τσούπρο δίπλα στον Μπουγαΐδη.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x