Stoiximan Super League

Λίνεν: «Θα δούμε για τον Κοντοέ…»

Σε σίριαλ θα μετατραπεί για την ΑΕΚ (και) το θέμα Κοντοέ. Ο Έβαλντ Λίνεν παραδέχθηκε ότι η υπόθεση βρίσκεται «στον αέρα» και τόνισε ότι η συμμετοχή του παίκτη με τον Άρη θα κριθεί… στο 90’.

Δυο μέρες τώρα η ΑΕΚ ασχολείται με την επιστροφή ή όχι του Γιάννη Κοντοέ. Και -όπως φαίνεται- το συγκεκριμένο θέμα θα την απασχολήσει και τις επόμενες δυο μέρες που μεσολαβούν ως το παιχνίδι με τον Άρη.

Τουλάχιστον έτσι είπε ο Έβαλντ Λίνεν, μιλώντας στη NOVA και επιβεβαιώνοντας πως η υπόθεση έχει γίνει «μύλος» μετά τη συνάντηση που είχε με τους αρχηγούς.

Κατά τ’ άλλα, ο Γερμανός μίλησε και για το παιχνίδι με τον Άρη, τονίζοντας πως θα είναι δύσκολο μεν (λόγω της θερμής ατμόσφαιρας στο «Κλεάνθης Βικελίδης») αλλά και πως μπορεί να κερδηθεί από την ΑΕΚ, αν δείξει το ίδιο πάθος και συγκέντρωση με αυτή απέναντι στην Ξάνθη.


Αναλυτικά όσα είπε ο Λίνεν

Για το ότι η ΑΕΚ δεν έχει κάνει δύο συνεχόμενες νίκες φέτος και τι περιμένει απ' το παιχνίδι με τον Άρη: «Φυσικά και είναι ένα δύσκολο ματς. Ο Άρης αγωνίζεται στην έδρα του και θα έχει τον κόσμο στο πλάι του, οπότε η ατμόσφαιρα θα είναι δύσκολη για εμάς. Είναι μια ομάδα πολύ δυνατή στην έδρα της, αλλά εμείς θα πάμε για τους τρεις πόντους. Δεν έχουμε πετύχει δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και αυτό θα πρέπει να κάνουμε στο παιχνίδι που έρχεται».

Για το χαρακτήρα ντέρμπι που έχει διαχρονικά το παιχνίδι και το αν η βαθμολογική θέση των δυο ομάδων θα τις αναγκάσει να παίξουν κλειστά: «Σίγουρα όπως το βλέπει ο κόσμος, πάντα ένα παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ θα είναι ντέρμπι κι αυτό είναι κάτι που το έχουν καταλάβει και οι παίκτες. Απλά θα πρέπει να δείξουμε το πάθος και την όρεξη που δείξαμε και στο παιχνίδι με τη Ξάνθη και πιστεύω ότι θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για την ψυχολογική ώθηση που έδωσε το γκολ του Πετρόπουλου στην ομάδα: «Πέρα από το γκολ του Πετρόπουλου που μας βοήθησε ψυχολογικά, μου άρεσε το πάθος με το οποίο έπαιζαν οι παίκτες μου και το πόσο συγκεντρωμένοι ήταν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού».

Για το θέμα του Κοντοέ και το αν θα είναι στην αποστολή: «Δεν ξέρουμε ακόμα τι συμβαίνει με την περίπτωση του Κοντοέ και το θέμα θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες δύο μέρες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x