Stoiximan Super League

Μπουγαΐδης ως το καλοκαίρι και… βλέπουμε

Αρνητική ήταν η διοίκηση της ΑΕΚ στο αίτημα του Μαυρουδή Μπουγαΐδη να επανεξεταστεί η πρόταση της Πάρμα για την απόκτησή του, στη συνάντηση που είχαν το πρωί. Απαραίτητος ως το καλοκαίρι ο παίκτης.

Παίκτης της ΑΕΚ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι θα είναι ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης. Η διοίκηση της ΠΑΕ απέρριψε πρόταση της Πάρμα για δανεισμό του 21χρονου αμυντικού με οψιόν αγοράς έναντι 200.000 ευρώ το καλοκαίρι.

Οι Ιταλοί έδειξαν διάθεση να επανέλθουν κι αυτό έφτασε στα αυτιά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ζήτησε συνάντηση το πρωί προκειμένου να πιέσει ώστε να βρεθεί μία λύση και να μετακομίσει στην Ιταλία.

Παράλληλα εξέφρασε τα παράπονά του για την αγωνιστική μεταχείριση που είχε μέχρι τώρα, αλλά και την καθυστέρηση στην καταβολή των ήδη πολύ μικρών αποδοχών του.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος και ο Ηλίας Μπρουσιανός παραδέχτηκαν πως ο παίκτης είναι από τους αδικημένους της ομάδας, αλλά του τόνισαν πως είναι απαραίτητος για την ομάδα και είναι αδύνατο να παραχωρηθεί μέχρι το καλοκαίρι, ειδικά δε με πρόταση μη συμφέρουσα σαν κι αυτή των «παρμένσι».

Δεσμεύτηκαν πως αν το καλοκαίρι υπάρξει καλή πρόταση (ο παίκτης μπορεί να αυξήσει τις μετοχές του συμμετέχοντας τον Αύγουστο στο Παγκόσμιο των Νέων) δεν θα σταθούν εμπόδιο στην καριέρα του, ενώ άφησαν ένα μικρό «παράθυρο» να συμφωνηθεί από τώρα η πώλησή του σε ομάδα του εξωτερικού, υπό τον όρο, ωστόσο, να παραμείνει δανεικός στην ΑΕΚ μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ υποσχέθηκαν στον Μπουγαΐδη πως θα γίνουν άμεσα συζητήσεις για αύξηση των αποδοχών του. Πλέον μένει να φανεί αν η Πάρμα επανέλθει με πρόταση και στην περίπτωση αυτή αν η ΑΕΚ θα συναινέσει στην πώληση του διεθνούς άσου, εφόσον παραμείνει στην ομάδα τουλάχιστον ως το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x