Stoiximan Super League

Κατίδης: «Να γεμίσει το ΟΑΚΑ»!

Κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ να τη σπρώξει και πάλι στη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο απηύθυνε ο Γιώργος Κατίδης.

Τι κι αν δεν παίζει βασικός; Τι κι αν έχει βρεθεί (άδικα κάποιες φορές) στο στόχαστρο; Ο Γιώργος Κατίδης έχει δεθεί με την ΑΕΚ.

Μιλώντας λοιπόν στη NOVΑ (στο περιθώριο της κοπής της πίτας της ΕΠΣ Πειραιά) εξέφρασε την… κάψα ν’ αγωνιστεί σε μια ακόμα θερμότερη ατμόσφαιρα το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Αφού κάλεσε λοιπόν τους φίλους της ΑΕΚ να δώσουν μαζικό «παρών» εκεί, δεσμεύτηκε η ομάδα να κάνει τα πάντα για ν’ απομακρυνθεί γρήγορα από τις τελευταίες θέσεις.


Αναλυτικά όσα είπε ο Κατίδης

Για τα καλά τελευταία αποτελέσματα: «Και η ισοπαλία με τον Άρη ήταν πολύ σημαντικός βαθμός, όπως και η νίκη με τον ΟΦΗ. Τώρα έχουμε στο μυαλό μας τα δύο επόμενα παιχνίδια. Πρώτα απ' όλα αυτό με τον Πανιώνιο. Θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Ελπίζουμε να γεμίσει το γήπεδο. Όσο γίνεται να γεμίσει το ΟΑΚΑ, για να πάρουμε το τρίποντο της νίκης».

Για τη μεταμόρφωση της ΑΕΚ: «Με την προσθήκη των νέων παικτών, η ομάδα έχει αρχίσει να βρίσκει το ρυθμό της. Η νίκη με τον ΟΦΗ ήρθε με ανατροπή κι αυτό είναι ιδιαίτερα ευχάριστο. Θα θέλαμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, για να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες».

Για τη μάχη της ΑΕΚ να σωθεί: «Έχουμε μπει σε ένα τριπάκι να συγκρίνουμε την ΑΕΚ με άλλες ομάδες. Κάτι που πιο πριν δε γινόταν. Δε μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Θα κοιτάξουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Όλες οι ομάδες είναι δύσκολες και θα προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις, ώστε να μην έχουμε άγχος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x