Stoiximan Super League

Πάνω από 600.000 ευρώ για να φύγει

Αρνητική παρουσιάζεται η διοίκηση της ΑΕΚ στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Μαυρουδή Μπουγαΐδη στην Πάρμα. Η Ένωση δεν δίνει τον νεαρό αμυντικό πριν από το καλοκαίρι με λιγότερα από 600.000 ευρώ.

Το ενδιαφέρον της Πάρμα για την απόκτηση του Μαυρουδή Μπουγαΐδη συζήτησαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας η διοίκηση της ΑΕΚ και η πλευρά του 19χρονου στόπερ.

Ο νεαρός παίκτης βρέθηκε στα Σπάτα μαζί με τον μάνατζέρ του, ενώ στο ραντεβού από πλευράς διοίκησης έδωσαν το «παρών» οι Δημητρέλος και Μπρουσιανός.

Σύμφωνα με την SportDay, ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ εξήγησε στον ποδοσφαιριστή ότι η Ένωση δεν έχει μείνει ικανοποιημένη από την πρόταση του ιταλικού συλλόγου, ο οποίος χθες ανέβασε στις 300.000 ευρώ για τον δανεισμό του, και ότι είναι σημαντικός στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία.

Ωστόσο, η ΑΕΚ προτίθεται να πουλήσει τον Μπουγαΐδη μόνο αν φέρει πρόταση τουλάχιστον 600.000 ευρώ και το θέμα παραμένει ανοιχτό μέχρι να κλείσει η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος.

Εκτός από την αρνητική απάντηση της διοίκησης στην μεταγραφή του νεαρού στόπερ με τα οικονομικά δεδομένα που υπήρχαν μέχρι χθες, οι κ.κ. Δημητρέλος και Μπρουσιανός ενημέρωσαν τον 19χρονο παίκτη ότι προτίθενται να του προτείνουν επέκταση και αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, το οποίο εκπνέει το 2014 και αν το καλοκαίρι φτάσει κάποια ικανοποιητική πρόταση μπορεί να παραχωρηθεί.

Οι δύο πλευρές δεν συζήτησαν περαιτέρω την επέκταση του συμβολαίου του «Μπούγα», ο οποίος απάντησε πως θα σκεφτεί αν υπάρχει λόγος να καθίσουν οι δύο πλευρές στο τραπέζι και να συζητήσουν το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ο Μπουγαΐδης εξέφρασε, επίσης, και τα παράπονά του για τον τρόπο που τον μεταχειρίζεται η ομάδα και ειδικά το τεχνικό επιτελείο από το ξεκίνημα της περιόδου, με τον Δημητρέλο να παραδέχεται ουσιαστικά ότι όντως ο παίκτης έχει αδικηθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x