Stoiximan Super League

Ξεκαθαρίζει του Βύντρα

Η Πέμπτη είναι η τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Σε αυτή την ημέρα θα ξεκαθαρίσει η τύχη της μεταγραφής του Βύντρα ο οποίος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Η Τετάρτη… έφυγε και η ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Λουκά Βύντρα δεν ήρθε.

Κάτι τέτοιο όμως δεν σημαίνει ότι έχει υπάρξει μια διαφοροποίηση στα μέχρι τώρα δεδομένα, ή πως η μεταγραφή έχει χαλάσει… Οι υπεύθυνοι της ομάδας έχουν έρθει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό απλώς εξετάζουν όλα τα δεδομένα μιας τέτοιας προσθήκης στο ρόστερ, κάτι που φυσικά συνέβαινε από την πρώτη στιγμή στο λιμάνι.

Ποια είναι τα δεδομένα αυτά; Από την πρώτη στιγμή αυτό που επεσήμαιναν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι ότι θα πραγματοποιηθεί μεταγραφή σε περίπτωση που ο παίκτης που θα έρθει θα μπορεί να προσφέρει κάτι το διαφορετικό στην ομάδα.

Πλέον μετά την αποχώρηση του Τοροσίδη τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί καθώς υπάρχει μια λύση λιγότερη για το δεξί άκρο της άμυνας, και ο Βύντρα είναι ένας παίκτης ελεύθερος, διεθνής και μπορεί να προσφέρει σε πολλές θέσεις. Αυτό που δεν έχει αλλάξει όμως είναι η πίστη ότι το υλικό που υπάρχει είναι αρκετά καλό και υπάρχουν λύσεις.

Ένα σημαντικότερο στοιχείο είναι η πρόθεση που υπάρχει στον Πειραιά να στηριχθούν οι Έλληνες και ειδικότερα εάν αυτοί είναι σε μικροί ηλικία. Ένας μάλιστα από αυτούς του Έλληνες είναι και ο Καραγκούνης ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι και όλοι όσοι τον έχουν δει επιβεβαιώνουν ότι μπορεί να εξελιχθεί σε "λίρα εκατό" για τον Ολυμπιακό στο μέλλον.

Όλα αυτά υπάρχουν από την πρώτη στιγμή στο μυαλό των υπευθύνων.

Τα δεδομένα όμως είναι τα ίδια… Με τον Βύντρα υπάρχει προφορική συμφωνία και την Πέμπτη θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x