Stoiximan Super League

«Εμείς και ο… κόσμος»!

Στο Δημοτικό ήταν μάθημα. Στην ΑΕΚ είναι πραγματικότητα -μέχρι κι αν μπει ο Βιντιάδης. Κι αυτό μετέφερε η διοίκηση στους παίκτες, παραδεχόμενη ότι με τη βοήθεια του κόσμου θα πρέπει να μείνουν όρθιοι

Μετά τη νέα αναβολή στις διοικητικές εξελίξεις, οι παίκτες της ΑΕΚ έφτασαν στα όρια τους.

Όχι φυσικά επειδή κορυφώθηκαν τα τεράστια οικονομικά τους προβλήματα (αυτό έχει συμβεί εδώ και καιρό), αλλά επειδή εξακολουθεί να αγνοείται το οποιοδήποτε… φως.

Στη συνάντηση που ζήτησαν λοιπόν με τη διοίκηση δεν είδαν φως. Είδαν ωστόσο να τους γίνεται ξεκάθαρη η κατάσταση που επικρατεί. Ήτοι, πως δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να περιμένει η ομάδα την κατάληξη του θέματος Βιντιάδη και να πορευθεί ως τότε με τις μοναδικές οικονομικές «ενέσεις» που μπορεί να προσδοκά: Τις εισπράξεις από τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Μιλώντας στους αρχηγούς λοιπόν (Κωνσταντόπουλο, Αραμπατζή, Ρίκκα και Πετρόπουλο) ο Ηλίας Μπρουσιανός εξέφρασε την άποψη πως ο Βιντιάδης είναι σοβαρός. Ότι δεν είναι… Τσάκας. Και ότι είναι πραγματική η πρόθεσή του να μπει στην ΑΕΚ. Τους τόνισε ωστόσο πως μέχρι την οριστική κατάληξη της τελευταίας προσπάθειάς του, η ομάδα θα πρέπει να μείνει όρθια.

Απαντώντας λοιπόν στην εύλογη παρατήρηση των «κιτρινόμαυρων» ότι για να συμβεί αυτό είναι αναγκαίο να γίνονται και κάποιες πληρωμές (ειδικά στους νεότερους παίκτες που αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα), ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ επανέλαβε την υπόσχεση ότι αύριο θα εισπράξουν ένα ποσό από τις εισπράξεις του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Δεσμεύτηκε, δε, ότι το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων από τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό (που ελπίζεται ότι θα είναι πολύ περισσότερα) θα πάνε σ’ αυτούς.

Όλα αυτά φυσικά δεν ενθουσίασαν κιόλας τους αρχηγούς -εξάλλου δεν έμαθαν κάτι καινούργιο όσον αφορά στις πληρωμές. Ωστόσο εκτιμήθηκε αν μη τι άλλο η ειλικρίνεια των διοικούντων και το ότι… δεν προσπάθησαν να ωραιοποιήσουν την κατάσταση. Αφού μεταφέρουν λοιπόν τα όσα ειπώθηκαν και στους υπόλοιπους παίκτες, αναμένεται να βάλουν μια ακόμη (και ελπίζεται τελευταία) φορά… πλάτη.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x