Stoiximan Super League

Μύριζε… γλαρόσουπα

Οι παίκτες της ΑΕΚ γευμάτισαν ξανά μαζί πριν από παιχνίδι. Και κατά τη διάρκεια του φαγητού, τις συζητήσεις τους αναπόφευκτα μονοπώλησε η… γλαρόσουπα που (φοβούνται ότι) θα φάει η «Ένωση» με το δάνειο

Τα οικογενειακά γεύματα πριν από τα παιχνίδια έχουν καθιερωθεί πλέον στην ΑΕΚ.

Ο λόγος που διακόπηκε όμως την περασμένη εβδομάδα η συγκεκριμένη… παράδοση (το θέμα του δανείου από τον άγνωστο επιχειρηματία) ήταν αυτός που δεν επέτρεψε στη σημερινή συγκέντρωση των παικτών να υπάρξει το ίδιο ευχάριστο κλίμα.

Την ώρα λοιπόν που η προθεσμία που είχε δοθεί άγνωστο δανειοδότη να καταθέσει τα χρήματα είχε περάσει χωρίς αποτέλεσμα και πριν καν επιβεβαιωθεί μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ότι πίσω από την υπόθεση είναι ο Βασίλης Ξενιάδης, η μυρωδιά της… γλαρόσουπας που φοβούνται ότι θα φάει η ΑΕΚ αντί για τις 400.000 ευρώ ήταν έντονη στο τραπέζι των «κιτρινόμαυρων».

Εκτός της δυσάρεσκειάς τους λοιπόν για το ότι μια ακόμη φορά έλαβαν υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν, οι παίκτες της ΑΕΚ ήταν έντονα εκνευρισμένοι και με τον Άκη Λιμοντζόγλου. Κι αυτό διότι οι απευθείας διαβεβαίωσεις που είχαν λάβει από εκείνον τους οδήγησαν να βγάλουν ευχαριστήρια ανακοίνωση την περασμένη εβδομάδα για τον άγνωστο επιχειρηματία.

Όπως και να ‘χει, το θέμα είναι πως -για μια ακόμη φορά πριν από παιχνίδι- οι παίκτες δεν μπορούν να συγκεντρωθούν μόνο στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Αλλά και ότι -μια ακόμη φορά- επιβεβαιώνουν την αίσθηση πως δεν μπορούν να βασίζονται σε κανέναν άλλον για να τους βοηθάει εκτός από τον κόσμο.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x