Stoiximan Super League

«Από Δευτέρα...»

Το σίριαλ συνεχίζεται στην ΑΕΚ με την πλευρά του Βασίλη Ξενιάδη να δηλώνει πως τη Δευτέρα τα χρήματα θα κατατεθούν στην τράπεζα. Δύσπιστη η διοίκηση, που όμως αφήνει ένα «παράθυρο» λόγω... ανάγκης.

Και το σίριαλ στην ΑΕΚ συνεχίζεται… Ο άγνωστος δανειοδότης βρέθηκε, είναι ο Βασίλης Ξενιάδης με χρήματα από κινεζική εταιρεία, αλλά υπάρχει δυσπιστία για το αν και πότε θα κατατεθούν οι 400.000 ευρώ στο λογαριασμό της ΠΑΕ.

Από Δευτέρα αναμένονται εξελίξεις στην ΑΕΚ, με την πλευρά του Βασίλη Ξενιάδη να ενημερώνει την «Ένωση» πως τα χρήματα θα φτάσουν στην ΑΕΚ μέσω δύο τραπεζών, αρχικά της κορεατικής «Hana Bank», κατόπιν της γερμανικής «Commerz Bank» προτού καταλήξουν στην Τράπεζα Πειραιώς. Η διοίκηση ζήτησε να παρουσιαστεί έγγραφο που να αποδεικνύει τη... διαδρομή των χρημάτων και έδειξε διάθεση να περιμένει μέχρι το μεσημέρι. Ο Βασίλης Ξενιάδης εμφάνισε ένα έγγραφο, που όμως δεν ανήκει σε τράπεζα αλλά στην εταιρεία που προτίθεται να διευκολύνει ταμειακά την ΠΑΕ, κάτι που δεν κρίθηκε επαρκές.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα περιμένουν μέχρι να κλείσουν οι τράπεζες σήμερα για να παρουσιαστούν επαρκείς αποδείξεις των χρημάτων. Πάντως δεν περιμένουν να υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη στην υπόθεση και ούτως ή άλλως από χθες έχει λήξει η προθεσμία που είχε δοθεί στον δανειοδότη να βάλει τα χρήματα στην ΠΑΕ.

Αν, πάντως, εμφανιστούν τη Δευτέρα τα χρήματα, τότε-και λόγω της μεγάλης ανάγκης στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος-θα συγκληθεί έκτακτο ΔΣ για να αποφασίσει αν θα τα κάνει δεκτά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x