Stoiximan Super League

«Συμφωνία… τέλος»

Έπαψε να ισχύει η συμφωνία της με τον εκπρόσωπο του Βασίλη Ξενιάδη, όπως ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ, λόγω της μη τήρησης των συμφωνηθέντων. Ανοικτό, πάντως, το «παράθυρο» για τη Δευτέρα.

Η προθεσμία καταβολής των 400.000 ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ παρήλθε και η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε πως παύει να ισχύει η συμφωνία με την εταιρεία που μέσω του Βασίλη Ξενιάδη είχε εκφράσει την πρόθεση να διευκολύνει ταμειακά την «Ένωση» δεσμευόμενη πως θα παρουσιάσει τα χρήματα μέχρι την Πέμπτη.

«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι παύει να ισχύει η συμφωνία με την εταιρεία που εκπροσωπεί ο κ. Λιμοντζόγλου δεδομένου ότι μέχρι σήμερα δεν καταβλήθηκαν τα χρήματα όπως είχε συμφωνηθεί», αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης.

Πάντως εφόσον-όπως τονίζει η πλευρά Ξενιάδη-εμφανιστούν τη Δευτέρα τα χρήματα από την κινεζική εταιρεία, είναι πολύ πιθανό- λόγω της μεγάλης ανάγκης της ΠΑΕ ΑΕΚ για ρευστό-να συγκληθεί έκτακτο νέο ΔΣ για να αποφασίσει αν θα κάνει δεκτή την ταμειακή διευκόλυνση.

Οι «κιτρινόμαυροι» παραμένουν δύσπιστοι απέναντι στον Βασίλη Ξενιάδη, καθώς του ζήτησαν χαρτί τραπέζης για τη «διαδρομή» των χρημάτων που θα κατέληγαν στην Τράπεζα Πειραιώς μέσω τραπεζών του Χονγκ Κονγκ και της Γερμανίας, ωστόσο εκείνος τους παρουσίασε ένα έγγραφο από την κινεζική εταιρεία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x