Κύπελλο Ελλάδας

«Αν δεν έμπαινε το οφσάιντ…»

Την πεποίθηση πως εάν δεν μέτραγε το γκολ-οφσάιντ του ΠΑΟΚ το αποτέλεσμα θα ήταν καλύτερο για τον Λεβαδειακό (2-0), εξέφρασε ο προπονητής των Βοιωτών, Γιώργος Παράσχος.

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα το οποίο κρίθηκε κατά πολύ από το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ που ήταν οφσάιντ, ήταν στην συνέντευξη Τύπου, του παιχνιδιού της Τούμπας ο Γιώργος Παράσχος. Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε:

«Είχαμε σημαντικές αλλαγές στη ενδεκάδα γιατί μας περιμένουνε δύσκολα ματς. Εμεινα ικανοποιημένος από την ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο κρατήσαμε μακριά από την εστία τον ΠΑΟΚ, είχε μόνο τρία μακρινά σουτ. Δεν έκανε κλασικές ευκαιρίες, αντίθετα αυτή την χάσαμε εμείς με τον Ροτζέριο. Δεχτήκαμε ένα γκολ από θέση οφσάιντ. Αν δεν έμπαινε αυτό το γκολ ίσως να ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα. Θα προσπαθήσουμε στη Λιβαδειά να αλλάξουμε το σκορ».

Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα: «Στο πρωτάθλημα επειδή είμαστε κοντά στη πέμπτη θέση, προερχόμαστε από ανεπιτυχή αποτελέσματα και έχουμε ένα δύσκολο το ματς με την Ξάνθη κάναμε τις αλλαγές γιατί ίσως πετύχουμε τον στόχο της πέμπτης θέσης που για εμάς θα είναι πολύ καλός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x