Stoiximan Super League

Παναγόπουλος: «Δείξαμε ότι μπορούμε να πετύχουμε»

Ικανοποιημένος, παρά την ήττα του Πανιωνίου 4-2 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Κώστας Παναγόπουλος.

Μπορεί ο Πανιώνιος να γνώρισε την ήττα με σκορ 4-2 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά ο Κώστας Παναγόπουλος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες τους.

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» στάθηκε στην πολύ καλή αντίδραση που είχε η ομάδα του σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και τόνισε ότι έδειξαν ότι μπορούν να πετύχουν τον στόχο τους.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Παναγόπουλος:

«Σχετικά με το παιχνίδι, νομίζω πως ήρθαμε διαβασμένοι, σεβαστήκαμε τον ΠΑΟΚ, στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ, αλλά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε γρήγορα. Μιλήσαμε με τα παιδιά στο ημίχρονο και είπαμε πως αν μπούμε συγκεντρωμένοι θα τα καταφέρουμε. Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά, προηγήθηκε πάλι, μέχρι που κερδίσαμε το πέναλτι. Δε ξέρω αν είναι αποβολή ή όχι, αλλά θεωρώ πως από τη στιγμή που δίνει την παράβαση είναι στη κρίση του διαιτητή. Γενικά, είχαμε καθαρή σκέψη, κάναμε τις απαραίτητες αλλαγές και επιλέξαμε να δώσουμε χώρο. Ήρθε όμως το καταπληκτικό γκολ του Κατσουράνη και εκεί τελείωσαν όλα. Φύγαμε στεναχωρημένοι που δεν πήραμε κάτι σε βαθμούς, αλλά έχουμε κερδίσει πολλά μέσα από τη διαδικασία που ζήσαμε σήμερα», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Για το γεγονός πως ο Πανιώνιος παρουσίασε ένα σύνολο που δεν έπαιξε με σκοπιμότητα: «Σίγουρα το να σέβεσαι κάποιον είναι μεγάλη υπόθεση. Μας νοιάζει το αποτέλεσμα, αλλά παίζοντας ποδόσφαιρο. Ήρθαμε να κοιτάξουμε τον ΠΑΟΚ στα μάτια, είναι σπουδαία ομάδα. Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να μην ήμασταν καλά, όμως μετά δείξαμε πως μπορούμε. Είναι ευχάριστο να βλέπει τέτοια παιχνίδια ο κόσμος. Το τελικό σκορ, αφήνει ικανοποιημένους τους ποδοσφαιρόφιλους».

Για το αν η ομάδα του ήταν αποτελεσματική λόγω της κακής αμυντικής λειτουργίας του ΠΑΟΚ: «Δεν μπορούμε να πούμε απόλυτα το γιατί βάζεις γκολ, αν είσαι αποτελεσματικός είναι ευχάριστο. Νομίζω πως δεν καταστρέψαμε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, μπήκαμε σε μονομαχίες, διεκδικήσαμε μπάλες, αν λοιπόν σταθήκαμε τυχεροί το ίδιο ισχύει και για τον ΠΑΟΚ, αφού μπήκε μπροστά στο σκορ με ένα καταπληκτικό γκολ του Κατσουράνη που θα μπορούσε να έχει αποβληθεί νωρίτερα. Είναι υποθετική κουβέντα»

Για τον Παναγιωτούδη: «Έχει αρκετά καλά στοιχεία, είναι ποιοτικός, χαίρομαι που δουλεύω μαζί του. Μία αποστολή δεν είναι απλά πρόσωπα. Η αποστολή έχει προσέγγιση αγώνα και βάσει αυτής της λογικής δεν ήταν μέσα σε αυτή. Υπάρχει και μία συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων, άρα…»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x