Stoiximan Super League

Σαν… να παίζουν Μητρόπουλος-Πετρόπουλος

Στο γήπεδο δεν μπορούν να βοηθήσουν. Από την ψυχολογική προετοιμασία, ωστόσο, της ΑΕΚ για παρουσιαστεί ως… ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκη» οι Μητρόπουλος-Πετρόπουλος δεν θα μπορούσαν ν’ απουσιάσουν.

Δεν της φτάνουν όλα τα προβλήματα, η μέτρια ψυχολογία από τις ήττες με Πλατανιά και Παναθηναϊκό και οι δεδομένες δυσκολίες του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ έχει ν’ αντιμετωπίσει και σημαντικές απουσίες.

Και μάλιστα των δυο παικτών που έχουν το σημαντικότερο μερίδιο για την αγωνιστική μεταμόρφωσή της μετά τον Γενάρη: Τους Μητρόπουλο και Πετρόπουλο.

Μπορεί λοιπόν οι δυο παίκτες να μην μπορούν ν’ αγωνιστούν στο «Καραϊσκάκη», ωστόσο μέχρι να πάει η ομάδα εκεί θα… φερθούν σαν να παίζουν.

Έτσι, δεν θα βρεθούν στο γήπεδο (παρόλο που το ήθελαν, αποφασίστηκε για λόγους ασφαλείας να μην το κάνουν), αλλά το Σάββατο το βράδυ θ’ ακολουθήσουν κανονικά την αποστολή στο ξενοδοχείο, θα γευματίσουν με τους συμπαίκτες τους και θα συμμετέχουν κι εκείνοι στην προσπάθεια να τονωθεί η ψυχολογία και να κατέβει αποφασισμένη η ΑΕΚ στο Φάληρο.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x