Μέσα στη γενική κακοδαιμονία που την κατατρέχει φέτος (εκτός των δικών της… ευθυνών) και σε συνδυασμό με τις επιλογές του Έβαλντ Λίνεν, η ΑΕΚ πάει αποδυναμωμένη στο δυσκολότερο -αντικειμενικά- παιχνίδι της σεζόν.

Αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι πάει… εκ των προτέρων χαμένη.

Έστω κι αν η απόφαση του Γερμανού να εκτίσει αύριο ο Μητρόπουλος την ποινή του θα την αφήσει χωρίς τον πολυτιμότερο χαφ της.

Έστω κι αν ο τραυματισμός του Πετρόπουλου και η αμυγδαλίτιδα που ταλαιπωρεί τον Παυλή οδηγούν τον προπονητή στην απόφαση να επιστρατεύσει έπειτα από το παιχνίδι του πρώτου γύρου (!) τον Κατσικοκέρη.

Κι έστω κι αν ο τραυματισμός του Βλάχου και ο… φόβος τραυματισμού του Τσουμάγκα (που ταλαιπωρούνταν από ενοχλήσεις μέσα στην εβδομάδα) επαναφέρουν έπειτα από καιρό και τον Παπαδημητρίου στην αποστολή.

Εκεί όπου δεν βρίσκονται επίσης (για λόγους τακτικής) οι Σταματής, Καραλής, Γιάγκο και Φουρτάδο, ενώ συμπεριλαμβάνονται κανονικά οι Αναστασόπουλος και Ανάκογλου.

Αναλυτικά οι 18 εκλεκτοί για το ντέρμπι (τους οποίους στο ξενοδοχείο θα ακολουθήσουν για ψυχολογικούς λόγους οι Μητρόπουλος και Πετρόπουλος) είναι οι εξής:

Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κορδέρο, Κατσικοκέρης, Κατίδης, Τσίτας, Γκερέιρο, Ρίκκα, Φούντας, Φέτσης, Τσουμάγκας, Αναστασόπουλος, Ανάκογλου, Μπουγαΐδης, Παπαδημητρίου, Τσούπρος, Κουτρουμπής, Τσουκαλάς.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

TAGS: A.E.K.