Stoiximan Super League

Πετράκης: «Σημαντικό αποτέλεσμα»

Ικανοποιημένος που ο ΟΦΗ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα στο ματς απέναντι στη Βέροια (0-0), εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο τεχνικός των Κρητικών, Γιάννης Πετράκης.

Σημαντικό χαρακτήρισε τον βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε ο ΟΦΗ στην έδρα της Βέροιας, στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των Κρητικών, Γιάννης Πετάκης.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον 53χρονο προπονητή για εκείνον και τους παίκτες του οι πέντε αγώνες που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι «τελικοί».

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης:

Για το ματς με τη Βέροια:

«Ήταν ένα πάρα πολύ σπουδαίο παιχνίδι τόσο για εμάς όπως και για την Βέροια. Δεν μπήκαμε όπως θα έπρεπε στο παιχνίδι. Η Βέροια είχε κάποιες ευκαιρίες όπως και εμείς. Στο δεύτερο ημίχρονο κινδυνεύσαμε μόνο από τα στημένα και είχαμε δύο πολύ κλασικές ευκαιρίες. Το χρειαζόμασταν αυτό το αποτέλεσμα, ήταν σημαντικό για εμάς. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Ακολουθούν πέντε ακόμα τελικοί για εμάς και θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Τα πράγματα είναι ρευστά και από εβδομάδα σε εβδομάδα μπορούν να μεταβληθούν. Στο τέλος θα γίνει ταμείο. Χάσαμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας, αυτά με τον Ολυμπιακό και τον Πλατανιά και βρεθήκαμε πίσω. Σήμερα παίξαμε με μια ομάδα με ποιότητα, πήραμε τον βαθμό και θα μπορούσαμε να κλέψουμε το παιχνίδια και να έχουμε κερδίσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x