Stoiximan Super League

Μήτρογλου: «Πάντα έτοιμος να βοηθήσω»

Στη διάθεση του Ολυμπιακού ανά πάσα στιγμή είναι ο Κώστας Μήτρογλου, όπως δήλωσε ο ίδιος μετά τη νίκη (1-0) επί της Κέρκυρας.

Έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, όποτε του ζητηθεί, δήλωσε ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος με δικό του γκολ χάρισε τη νίκη (1-0) στους πρωταθλητές Ελλάδας επί της Κέρκυρας.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Κέρκυρα είναι μία πολύ καλή ομάδα, όμως τα καταφέραμε γιατί δώσαμε το 100% στο δεύτερο ημίχρονο και κερδίσαμε. Θέλουμε να κερδίσουμε και τα υπόλοιπα ματς που έχουμε γιατί έτσι πρέπει να παίζει ο Ολυμπιακός. Είμαστε πρωταθλητές και θέλουμε να κερδίζουμε πάντα», δήλωσε ο Κώστας Μήτρογλου.

Για το πόσο σημαντικό είναι να κρίνονται αγώνες του Ολυμπιακού χάρη στο δικό του γκολ: «Εγώ έχω πει ότι όποτε με χρειαστεί ο προπονητής θα είμαι έτοιμος. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου. Δεν έχει σημασία αν θα βάλω το γκολ. Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα και για αυτό είμαι πάντα έτοιμος για να βοηθήσω».

Για το αν είναι δύσκολο να διατηρηθούν σε υψηλό ρυθμό καθώς δεν υπάρχει το κίνητρο μετά την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Όχι δεν είναι δύσκολο γιατί είμαστε ποδοσφαιριστές και μας αρέσει κάθε παιχνίδι να παίζουμε. Θέλουμε να κερδίζουμε πάντα ότι παιχνίδι και αν είναι».

Για το γεγονός ότι στο γκολ που πέτυχε κατευθύνθηκε στον πάγκο και το πανηγύρισε με τον Δημήτρη Σιόβα: «Είχα πει ότι αν πετύχω γκολ θα πάω σε αυτόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x